Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη μεγατόνων για τον ανηψιό του Σουφλιά. Φέρεται να πήρε δεκάδες εκατομμύρια από εφοπλιστή.
20121003-194505.jpg Αποκάλυψη μεγατόνων για τον ανηψιό του Σουφλιά και χορό εκατομμυρίων και αδιαφάνειας φέρνει στο προσκήνιο το “DirectNews”. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Μπάμπης Στάικος που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ανηψιός του Σουφλιά, φέρεται να εισέπραξε 37.895.000 Ευρώ (!!!) από γνωστό εφοπλιστή για να “τσιμεντοποιήσει” 300 στρέμματα δάσους στο Κορωπί και 1.300 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης στη Βάρη!
Σύμφωνα με την έρευνα του Ολυμπία, τις επίμαχες περιόδους που έγιναν οι δοσοληψίες,
δεν υπάρχει κάποια απόφαση αποχαρακτηρισμού των εν λόγω εκτάσεων. Αυτό το αναφέρουμε για να είμαστε απολύτως ακριβείς ως προς την πιθανότητα εμπλοκής του τ. υπουργού σε ενδεχόμενο σκάνδαλο.
Ίσως όμως αυτό το στοιχείο να περιπλέκει περισσότερο αυτό το θρίλερ, αφού ο Στάικος δέχτηκε επίθεση από μπράβους και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε γνωστό νοσοκομείο.
Τα έγγραφα και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://directnews.gr/greece/18515-apokalupsh-o-viktoras-resths-ladose-me-38-ekat-euro-ton-anhpsio-tou-souflia.html

Το είδαμε στο www.olympia.gr 


( agiovasilema: Τελικά υπάρχει κανένας με τσίπα στον τόπο αυτό ρε?? Δεν αντέχουμε άλλα καθάρματα!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου