Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τάφρος του Έβρου δεν σταμάτησε. Ποιός ο ρόλος του Δημάρχου Σουφλίου και γιατί προσπαθεί να εμποδίσει την Τάφρο;



bbe0f1abce18b984fb20d35d3be2d4ed_L.jpgΣύμφωνα με επιβεβαιωμένες Στρατιωτικές πηγές τα έργα διάνοιξης της τάφρου
του Έβρου δεν σταμάτησαν ποτέ!
Η αντιαρματική τάφρος όχι μόνο δεν σταμάτησε να κατασκευάζεται, αλλά συνεχίζει με την ίδια ένταση τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα τα μηχανήματα του στρατού δούλευαν στην περιοχή του Τυχερού (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του www.faros24.gr) συνεχίζοντας…

bbe0f1abce18b984fb20d35d3be2d4ed_L.jpg
Πράγματι υπάρχει αυτή η επιστολή του Δημάρχου Σουφλίου οποίος για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει,
EVROSEGGRAFOXL3.jpgΠροσπάθησε να σταματήσει τα έργα στον Έβρο …Αλλά επειδή όταν το θέμα πρόκειται για δημάρχους μας κάνει να κουμπωνόμαστε λίγο παραπάνω και μάλιστα όταν ο ίδιος ο δήμαρχος από τότε που εκλέχθηκε για
...
πρώτη φορά πρόεδρος στα Λάβαρα το 1990 ήταν από τους πρώτους που ζήτησε αντιπλημμυρική τάφρο στο Έβρο !
Μόνο που ψάχνοντας το κάτι παραπάνω ανακαλύψαμε οτι ο κύριος Δήμαρχος διατέλεσε και Manager μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας πανελλαδικής εμβέλειας πρίν γίνει Δήμαρχος !!
Η αλήθεια είναι οτι ο Στρατηγός Φράγκος με αστραπιαίες ενέργειες διέταξε το μηχανικό να σχεδιάσει και να εκτελέσει το έργο χάλασε τη σούπα των μεγαλοεργολάβων που περίμεναν στη σειρά να εκτελέσουν το έργο μετα γνωστά κόλπα!
Να πάρουμε το εργο, να το παρατήσουμε και το πάρουμε με ανάθεση …Ενας manager κατασκευαστικής εταιρίας τα παίζει αυτά στα δάκτυλα !
TAFROSL.jpgΚαταλήγει ο Δήμαρχος με την επισήμασνη οτι η μορφολογία του εδάφους δεν επιτρέπει την υλοποίηση του έργου ΄΄΄
Να θυμίσουμε στον Δήμαρχο ότι αν δεν ήταν η ΜΟΜΑ στο χωριό του όχι δρόμο δεν θα έβλεπε αλλά ούτε μονοπάτι !!
Επειδή ο Δήμαρχος δηλώνει και ώς κύριο επάγγελμα Αγρότης …Να τον ρωτήσουμε τι κακό θα κάνει στους Αγρότες η Τάφρος ; Μήπως θα μαζεύει τα νερά και δεν θα πλημμυρίζει ο ¨Εβρος και δεν θα μπορεί να ζητάει αποζημιώσεις ; λέμε τώρα !!
poulilios.jpg
διαβάστε ένα μέρος του βιογραφικού του και βγάλτε τα δικά σας Συμπεράσματα
Υ.Γ
Εμείς θα συνιστούσαμε στον Δήμαρχο να ασχολείται με τα καθήκοντα του και να αφήσει την άμυνα της Χώρας …Πόσο ακόμη τα τρωκτικά θα τρώνε τις σάρκες της Πατρίδος !!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Πουλιλιός Ευάγγελος του Δημητρίου
Δήμαρχος Σουφλίου
Γεννήθηκε στα Λάβαρα του Δήμου Ορφέα το έτος 1957 .
Είναι απόφοιτος Λυκείου Σουφλίου και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης.
Μετά την στρατιωτική του θητεία και κατά την περίοδο 1981 – 1989, εργάσθηκε ως Manager – Γενικός Διευθυντής τεχνικής κατασκευαστικής εταιρίας πανελλαδικής εμβέλειας με έργα σε όλη την Ελλάδα ( Λάρισα – Βόλο – Λιβαδειά – Αγρίνιο – Έβρο – Λαμία ).
Το έτος 1990 ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά. Θέτει υποψηφιότητα στις Κοινοτικές εκλογές και εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων.
Είναι μόνιμος κάτοικος Λαβάρων, το κύριο επάγγελμά του είναι αγρότης!
EGGRAFO1L.JPG
Διαβάστε την επιστολή στο ΓΕΣ του Δήμου Σουφλίου:
ΘΕΜΑ: Κατασκευή αποστραγγιστικής τάφρου
Εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και σε ορισμένες περιοχές της παρέβριας ζώνης έχει ήδη ξεκινήσει, το έργο κατασκευής της αποστραγγιστικής τάφρου.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου της 7ης Αυγούστου 2012 έπειτα από την εκδήλωση έντονου προβληματισμού αγροτικών κυρίως φορέων της περιοχής μας τέθηκε προς συζήτηση το θέμα της κατασκευής της αποστραγγιστικής τάφρου.
Όλοι οι φορείς που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, ήτοι ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σουφλίου, οι Πρόεδροι όλων των Τ.Ο.Ε.Β. της επικράτειας του Δήμου Σουφλίου, οι εκπρόσωποι των αγροτών κατοίκων του Δήμου Σουφλίου δήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για το σχεδιασμό της αποστραγγιστικής τάφρου στα όρια του Δήμου Σουφλίου και την άρνησή τους στο θέμα της επίταξης των αγροτεμαχίων τους για το σκοπό αυτό.
Λαμβάνοντας υπόψη μας την απόλυτα δικαιολογημένη στάση των αγροτών μας, καθώς και τα δύο υπό εξέλιξη μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου, ήτοι α) τη χάραξη και κατασκευή της νέας παράκαμψης της ΕΓΝΑΝΤΙΑΣ οδού και β) την κατασκευή του έργου «Μετατόπιση σιδηροδρομικής γραμμής εκτός ορίων οικισμού Δήμου Σουφλίου», καθώς επίσης και την ομόφωνη γνώμη των μελών του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σας γνωστοποιούμε ότι η επίσημη θέση του Δήμου Σουφλίου για την κατασκευή της αποστραγγιστικής τάφρου είναι αρνητική.
Η μορφολογία του εδάφους σε όλη την έκταση του κάμπου στα όρια του Δήμου Σουφλίου απαγορεύει την υλοποίηση αυτού του έργου και επιβάλλει την παύση όλων των εργασιών.
Παρακαλούμε να επανεξετάσετε το θέμα και να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες.
Ο Δήμαρχος Σουφλίου
Ευάγγελος Πουλιλιός
EGGRAFO2L.JPG
Αναρτήθηκε από Βετεράνος στο ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου