Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πακιστανός τραυμάτισε Πακιστανό, επειδή δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές του ορέξεις.....Δεν ήθελε να υποκύψει στις …άγριες σεξουαλικές ορέξεις του συμπατριώτη του ένας 18χρονος Πακιστανός και τελικά παραλίγο να υποκύψει στα τραύματα που του προκάλεσε με μαχαίρι ο παρολίγο επίδοξος εραστής.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, χθες βράδυ ο 18χρονος δεν ήθελε να μοιραστεί το … στρώμα του με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον συμπατριώτη του με το οποίο εργαζόταν μαζί στην ίδια στάνη τους τελευταίους μήνες στην περιοχή του Αγίου Σύλλα.
Έτσι ο εξαγριωμένος Πακιστανός που δεν ικανοποιούνταν οι ανάγκες του επιτέθηκε στον 18χρονο με μαχαίρι. Τελικά ο 18χρονος κατέληξε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.


πηγηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου