Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Mεγάλη προσοχή σε όσους έχουν κήπους στην περιφέρεια. Αλλοδαποί παρουσιάζονται ως κηπουροί και εξαπατούν τους ιδιοκτήτες κλέβοντάς τους.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτή την εποχή καθώς απατεώνες εφευρίσκουν χιλιάδες νέους τρόπους για να εξαπατούν τους πολίτες και να εντοπίζουν μοναχικές κατοικίες εκτός αστικών κέντρων...

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, τις τελευταίες ημέρες αλλοδαποί κυρίως Βουλγαρικής καταγωγής, περνούν από διάφορα σημεία της περιφέρειας και παριστάνουν τους κηπουρούς!

Τις τελευταίες ημέρες ομάδα τριών ατόμων μεταφερόταν από χωριό σε χωριό στην περιοχή της Γραβιάς στη Φωκίδα και ρωτούσε σε κάθε σπίτι αν υπάρχουν κάτοικοι και αν κυρίως ηλικιωμένοι θέλουν να τους καθαρίσουν και να σκαλίσουν τον κήπο τους.

Το γεγονός ότι τα άτομα αυτά ρωτούσαν πολλές λεπτομέρειες για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών, έβαλε σε σκέψεις τους κατοίκους και ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία. Μάλιστα ορισμένες διαρρήξεις σπιτιών στην συγκεκριμένη περιοχή, από πολλούς σχετίζονται με την εμφάνιση των αυτοαποκαλούμενων κηπουρών. Η αστυνομία για μια ακόμη φορά εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να μην εξαπατούνται, από αγνώστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου