Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Πακιστανική δια(σ)τροφική κουλτούρα??..Αδέλφια κανίβαλοι στο Πακιστάν ήθελαν να φάνε ανθρώπινο πτώμα


Η οικογένεια μιας γυναίκας που είχε πρόσφατα πεθάνει διαπίστωσε ότι ο τάφος της είχε παραβιαστεί και το πτώμα έλειπε. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση και μετά από έρευνα η αστυνομία του Πακιστάν ανακάλυψε δύο αδέλφια που είχα κλέψει το πτώμα και ετοιμαζόντουσαν να το φάνε.
“Είχαν κόψει μέρος του πτώματος και το μαγείρευαν όταν ...


εμφανιστήκαμε”, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Στο σπίτι τους βρέθηκαν επίσης τα λείψανα ακόμα ενός 24χρονου που είχε πεθάνει από καρκίνο.
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και κρατούνται ενώ σύμφωνα με τις αρχές βρίσκονται σε καλή ψυχική και σωματική υγεία.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα αδέλφια αποκάλυψαν ότι έτρωγαν σκύλους πριν ξεκινήσουν να τρέφονται με ανθρώπινο κρέας.

Να μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στη χώρα μας για αρπαγές σκύλων από λαθρομετανάστες,που τελικά γίνονται τροφή και καταλήγουν στα πιάτα τους. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου