Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οι αντιπαθέστατοι Γερμανοί αποδεικνύουν συνεχώς πόσο απατεώνες είναι. Ό,τι λαμογιά γίνεται στην ΕΕ, αυτοί είναι από πίσω.

Πρωτοφανές σκάνδαλο με κέρματα του ευρώ και φυσικά μπλεγμένοι Γερμανοί. Οι χυδαιότητες που εξαπέλυσαν εναντίον της χώρας μας τόσο καιρό επιστρέφουν στην καμπούρα τους. 

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο με κέρματα που έχει αποκαλυφθεί από την εισαγωγή του ευρώ και στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται υπάλληλοι της Bundesbank και της Lufthansa αποκαλύπτει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild.


Κάθε χρόνο η γερμανική ομοσπονδιακή τράπεζα Μπούντεσμπανκ (Bundesbank) αποσυναρμολογεί χιλιάδες τόνους ημικατεστραμμένων ή αλλοιωμένων κερμάτων προχωρώντας σε διαχωρισμό των διαφορετικών κραμάτων. Μια συμμορία αγόραζε τα κράματα αυτά ως παλιοσίδερα, ως μέταλλα, τα μετέφερε στην Κίνα και τα συναρμολογούσε εκ νέου. Στη συνέχεια αεροσυνοδοί της Λουφτχάνσα (Lufthansa) μετέφεραν τα νέα κέρματα στη Γερμανία και τα ...
αντάλλασσαν στην Μπούντεσμπανκ με χαρτονομίσματα. Προφανώς η συμμορία αυτή είχε συνεργούς και στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα, αναφέρει η εφημερίδα. Κάθε αεροσυνοδός μετέφερε λιγότερα από 10.000 ευρώ προκειμένου να μην είναι απαραίτητη η δήλωσή τους στις τελωνειακές αρχές των αεροδρομίων.
Πώς αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο;
Aεροσυνοδοί της Λουφτχάνσα μετέφεραν τα νέα κέρματα στη Γερμανία και τα αντάλλασσαν στην Μπούντεσμπανκ με χαρτονομίσματαBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Aεροσυνοδοί της Λουφτχάνσα μετέφεραν τα νέα κέρματα στη Γερμανία και τα αντάλλασσαν στην Μπούντεσμπανκ με χαρτονομίσματαΑρχές του 2010 ένας τελωνειακός υπάλληλος αντιλήφθηκε μια αεροσυνοδό, η οποία κουβαλούσε μια πολύ βαριά τσάντα. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε χιλιάδες κέρματα του ενός και των δυο ευρώ.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της εισαγγελίας, των τελωνειακών αρχών και της υπηρεσίας δίωξης του εγκλήματος. Χθες πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε κατοικίες και γραφεία υπαλλήλων της Μπούντεσμπανκ και της Λουφτχάνσα. Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον 25 άτομα. Χθες έγιναν 6 συλλήψεις.
Υπολογίζεται ότι συνολικά διακινήθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ.
Deutsche Welle

3 σχόλια:

  1. Δεν κατέστρεψαν μόνο την Ελλάδα αλλά και περισσότερες από 20 χώρες μέσω των εταιρειών τους, της διαφθοράς και των μιζών. Ήταν φυσικοί δολοφόνοι και έχουν μετατραπεί σε οικονομικούς δολοφόνους. Όντως είναι άκρως μισητοί σε πολλούς λαούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπάρχει μια γενική αντιγερμανική ρητορική (και όχι άδικα θα έλεγα). Ας φροντίσουν οι κύριοι αυτοί να τακτοποιήσουν τη διαφθορά στον οίκο τους και μετά ας χυδαιολογήσουν κατά των Ελλήνων. Siemens, Daimler και σειρά σκανδάλων δεν τους επιτρέπουν να φέρουν τον σταυρό της ηθικής και της αγνότητας, τον οποίο έτσι και αλλιώς η ιστορική πορεία τους με τη σωρεία εγκλημάτων κατά ανθρώπων, έχει στερήσει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η Siemens έκανε πλιάτσικο στο ελληνικό Δημόσιο, οι διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί λαδώνονταν και σιωπούσαν και οι διεφθαρμένοι Γερμανοί λάδωναν και σιωπούσαν.Τώρα που ο ελληνικός λαός βάλλεται από παντού, εμφανίζονται οι μεν ως αθώες περιστερές και οι δε ως αδέκαστοι κριτές.

    Εξοργιστικό μεν, πραγματικό δε.

    Μαθιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή