Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Tην έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν ζωντανή για 100 ευρώ. Ευχαριστούμε (ξανά) για τον παράδεισο που μας χαρίσατε...

Μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Χανιά ήταν το θύμα τον αδίστακτων κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.


Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αναζητούσαν επίμονα χρήματα και κοσμήματα. Αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω και δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα δεν δίστασαν να ξυπνήσουν την ηλικιωμένη για να μάθουν που μπορούν να βρουν λεφτά!

Η ίδια ήταν απόλυτα ψύχραιμη, πράγμα που εξόργισε παραπάνω τους ληστές και την έλουσαν με οινόπνευμα απειλώντας την πως θα την κάψουν ζωντανή αν δεν τους έλεγε που κρύβει τα χρήματα. Σοκαρισμένη και φοβισμένη η ηλικιωμένη γυναίκα τους είπε ότι θα βρουν 100 ευρώ  και μερικά κοσμήματα σε ένα συρτάρι.

Οι δράστες την έδεσαν και την φίμωσαν και συνέχισαν τη "δουλειά" τους. Ευτυχώς όμως φεύγοντας δεν την παράτησαν δεμένη και κατάφερε να καλέσει την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου