Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Kύριοι Σαμαρά, Βενιζέλε,Κουβέλη, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι! Ο ελληνικός λαός σβήνει με ταχύτατους ρυθμούς, πιο γρήγορα απ' όσο υπολογίζατε!! Ακόμα ένας συμπολίτης μας αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί!


Ο απελπισμένος άνθρωπος αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση


 Τραγικές καταστάσεις.....
Δεν υπάρχουν λόγια πια....
Τι να γράψουν τα μπλογκς και τι να κρύψουν στις τηλεοράσεις....Αυτό που ζούμε είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Οι Έλληνες, ο πιο ζεστός,κεφάτος και αισιόδοξος λαός, αυτοκτονεί ομαδικά και ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ!!!!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη το πρωί όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει της έξωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Όταν το πρωί ο δικαστικός επιμελητής χτύπησε το κουδούνι ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα πέσει.

Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.

Μπροστά στα έντρομα μάτια όλων βρέθηκε στο κενό, έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου