Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Γιάννης Στουρνάρας - O βίος και η πολιτεία ενός δημοσίου υπαλλήλου που “πλουτίζει”

(Αναδημοσίευση χωρίς δική μας επεξεργασία ή παρέμβαση):


ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
Ο Γιάννης Στουρνάρας γεννήθηκε σε μικροαστική οικογένεια. Έκανε λαμπρές σπουδές και νεώτατος διωρίστηκε καθηγητής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας με τον γνωστό
μέτριο μισθό. Η γυναίκα του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ήταν ιδιωτική υπάλληλος.
Ο Γ. Στουρνάρας κουμπάριασε με τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος τον σύστησε στον Σημίτη που χρησιμοποίησε τις καλές του υπηρεσίες για την καταστροφική για την χώρα μας , όπως αποδείχτηκε, είσοδο στο ΕΥΡΩ.
Σε ανταπόδωση ο Σημίτης διόρισε τον Γ. Στουρνάρα Πρόεδρο της τότε δεύτερης σε μέγεθος Τράπεζας ήτοι ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . Όταν έφυγε από την Τράπεζα ο Γ. Στουρνάρας η Τράπεζα σχεδόν μπατάρησε και πουλήθηκε σε μεγάλη Γαλλική Τράπεζα η οποία μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να συνεφέρει την ΕΜΠΟΡΙΚΗ η οποία φυτοζωεί.
Ο Γ. Στουρνάρας εργάστηκε κατόπιν σε μια μετρίου μεγέθους ιδιωτική χρηματιστηριακή επιχείρησε και αργότερα διωρίστηκε στον ΙΟΒΕ και πρόσφατα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος τον διώρισε υπουργό ανάπτυξης.
Λόγω της αναμφισβήτητης ευφυίας του αλλά και της υπηρεσίες του για την είσοδό μας στην ευρωζώνη κατάφερε να αποκτήση την φιλία του αξιολογου δημοσιογράφου της Ελλάδας , του κ. Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος τον διαφήμισε κατά πρωτοφανή τρόπο, ήτοι με έπαινο σε πρωτοσέλιδα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, την οποία διευθύνει.
Ο Γ. Στουρνάρας με ένα μισθό δημοσίου υπαλλήλου και άλλο ένα ιδιωτικής υπαλλήλου μπόρεσε να συντηρεί αξιοπρεπώς τετραμελή οικογένεια και να αποταμιεύει σε κουμπαρά ή σε ταμιευτήριο ποσά που του επέτρεψαν να αποκτήσει κατοικία στο πανάκριβο προάστειο Κηφισιά και μεγάλης πολυτέλειας έπαυλη στην Σύρο, πλάι στην εξίσου πολυτελή έπαυλη του Γιάννου. Δεν είναι γνωστό αν διαθέτει και άλλη ακίνηρη περιουσία ούτε εάν το όνομά του περιλαμβάνεται στην λίστα του ΣΔΟΕ για έλεγχο του πόθεν έσχες.
Η πορεία του Γιάννη Στουρνάρα θα έπρεπε να αποτελεί οδηγό για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που πένονται, ενώ θα μπορούσαν να γίνουν πλούσιοι με σωστή αποταμίευση και άνετη διαβίωση.

πηγή
μέσω
ολυμπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου