Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σε ένα δωματιάκι, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε καν κοινοβουλευτική ομάδα αυτού του σάπιου προδοτικού μορφώματος που μας κατέστρεψε!!!!!!


Το 2009 το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, τότε που ....λεφτά υπήρχαν,  είχε βγει πρώτο κόμμα με 160 βουλευτές. Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας με αρχηγό τον καθυστερημένο ΓΑΠ ήταν πανηγυρική και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε!

Τρία χρόνια και 2 εκλογικές αναμετρήσεις μετά, το ΠΑΣΟΚ πέθανε, όπως είπε ο Βουβουζέλος νωρίτερα σήμερα και το αποδεικνύουν όχι μόνο οι αριθμοί αλλά και οι φωτογραφίες. Εξελέγη τρίτο κόμμα με μόλις 33 βουλευτές και πληγωμένο όσο ποτέ άλλοτε. (Αλήθεια, ο Βουβουζέλος που κάνει τις διαπιστώσεις του θανάτου, δεν ήταν ένας από τους δολοφόνους?)

Μέσα σε 3 χρόνια το ΠΑΣΟΚ βυθίστηκε, καταποντίστηκε και κάποιοι αρνούνται ακόμα και σήμερα να δουν την πραγματικότητα. Ο κυρίαρχος λαός, έστειλε το παντοδύναμο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου στα τάρταρα, του έδωσε το χειρότερο ποσοστό της ιστορίας του και η εικόνα που είδαν όλοι σήμερα στην συνεδρ'ιαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην μικρή αίθουσα των επιτροπών και όχι στην Γερουσία, ήταν απογοητευτική.

Οι δημοσιογράφοι ξεπερνούσαν τους βουλευτές σε αριθμό και το κλίμα μόνο πανηγυρικό δεν ήταν....

Στον αγύριστο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου