Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Φαρμακονήσι: απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή!..

  Γράφει ο Καθ. κ. Γιώργος Πιπερόπουλος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εχέφρονες Έλληνες, Ελληνίδες και μαζί Ελληνόπουλα που δεν λυπήθηκαν για τους λαθρομετανάστες (κυρίως γυναικόπαιδα) μετά το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. 

Καθώς παίρνει «περίεργες» διαστάσεις το θέμα με την προσπάθεια της  ρυμούλκησης του σκάφους τους από το Λ/Σ και την βύθισή του, φέρνω στην δημοσιότητα και πάλι το παρακάτω άρθρο μου που είχαν δημοσιεύσει TAXALIA τον Μάη του 2009. 

Τότε είχαμε ζήσει κάποια επεισόδια που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις ενός μουσουλμάνου μετανάστη ότι κάποιος αστυνομικός του έσκισε σελίδες από το ιερό ΚΟΡΑΝΙ. 

Τώρα το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς αφορά θανάτους από πνιγμό και θέτει σε αμφισβήτηση το πλήρωμα του σκάφους του Λ/Σ και , γενικότερα Έλληνες ένστολους, δημιουργώντας «επικίνδυνες σπίθες» σε μια εποχή που Η Ελλάδα ΔΕΝ τις χρειάζεται… 

************************************ 

Ο Γιώργος Πιπερόπουλος για το "σκισμένο κοράνι" και τους λαθρομετανάστες (taxalia, Θεσσαλονίκης, Μάης 2009)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το «επεισόδιο» αφορά την χαρακτηριζόμενη ως απερίσκεπτη πράξη ενός αστυνομικού ο οποίος έσκισε μερικές σελίδες ενός κορανίου σύμφωνα με μια εκδοχή. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή δεν επρόκειτο για σελίδες της ιεράς βίβλου των μωαμεθανών αλλά για σελίδες όπου υπήρχαν γραμμένες προσευχές και παράγραφοι του κορανίου. Και οι εκδοχές θα μπορούσε να είναι… άπειρες!

Τελικά μήπως το «επεισόδιο» απετέλεσε την αφορμή για επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού και, δυστυχώς, έφερε και πάλι βίαια στο προσκήνιο το γνωστό θέμα των μεταναστών – νομίμων και λαθραίων - που με περισσή αφέλεια μοιάζει να... αγνοούμε Ηγέτες, Κόμματα και Πολίτες αυτού του Κράτους.

Το θέμα με τους απροσδιόριστου αριθμού ασιατικής καταγωγής και μουσουλμανικής πίστης λαθρομετανάστες αλλά και τους λαθρομετανάστες από άλλες χώρες που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε μεγάλους αριθμούς στο κέντρο της Αθήνας και σε
μικρότερους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (όπως και το σχετικό θέμα που αφορά στους Τούρκους λαθρεμπόρους) πιστεύω ότι κρύβει πολλές άγνωστες στην ελληνική κοινή γνώμη παραμέτρους και πτυχές.

Ενα ελάχιστο μέρος αυτών θα ήθελα να αποκαλύψω ΞΑΝΑ σήμερα θέτοντας ένα ερώτημα, παραδέχομαι, απολύτως και εντυπωσιακά ΑΦΕΛΕΣ, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος στην ηλικία που βρίσκομαι:

ΠΩΣ μπορεί κάποιος από τους πολλούς - είτε μισθοδοτούμενους είτε κακόπιστους ή ακόμα και ηλίθιους δήθεν προστάτες των «δήθεν» προσφύγων ( σε μιaχώρα προσφύγων και ξενιτεμένων όπως η Ελλάδα και εκατομμύρια Έλληνες όπως και εγώ που είμαι γιός Πόντιου πατέρα και Σμυρνιάς μητέρας και έφαγα την μισή μου ζωή στην ξενιτιά) - να απαντήσει στο δικό μου ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ερώτημα:

Εφόσον, όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι λαθρέμποροι μεταφορείς - διακινητές λαθρομεταναστών χρεώνουν περίπου 2000 ευρώ κατά κεφαλήν ως κόστος μεταφοράς και εγκατάλειψης στα ελληνικά παράλια των Αφγανών λαθρομεταναστών…

Θα μας πούνε οι «καλοθελητές» ΠΟΥ τα βρήκαν αυτά τα χρήματα τα άτομα (και το πράγμα θεριεύει αριθμητικά όταν πρόκειται για οικογένειες δηλαδή 2000 ευρώ επί 3, 4, ή ακόμη και 5 μέλη της ίδιας οικογένειας μας δίνουν αθροίσματα ύψους 6 ή 8 ή 10,000 ευρώ;;;!!!!)

ΕΠΙΜΕΝΩ στο ερώτημά μου για να ξεσκεπαστούν, επί τέλους, κάποια πράγματα που ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θέτει σε απλά αριθμητικά μεγέθη:

ΠΟΥ τα βρήκαν οι λαθρομετανάστες αυτά τα ποσά όταν το μέσο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ εισόδημα στο Αφγανιστάν είναι λιγότερο από - ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, φίλες και φίλοι μου - 17 (ναι, ναι, ναι, ΔΕΚΑΕΠΤΑ) ευρώ!!!!

(Και επειδή αποφάσισα να είμαι ρηξικέλευθος σήμερα, σημειώστε ότι το μέσο μηνιαίο εισόδημα στο Πακιστάν – χώρα από την οποία οι μετακινητές λαθρομεταναστών επίσης μας φέρνουν πολλά άτομα, είναι περίπου 30, ναι, ναι, ναι ΤΡΙΑΝΤΑ ευρώ!!!)

Για να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ χρειάστηκε να εργαστούν; Και μάλιστα, ΕΑΝ έμεναν στη χώρα τους θα ανήκαν ΣΙΓΟΥΡΑ στις κοινωνικές - οικονομικές τάξεις των πολύ πλουσίων...

Οπότε, μεταξύ μας, να κάνω ακόμη ΔΥΟ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ, ίσως και ανόητα για πανεπιστημιακό δάσκαλο ερωτήματα:

α/ τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν τις κατέστρεψαν τα συμμαχικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ ή προτίμησαν να ΜΗΝ ασχοληθούν με αυτήν την παράμετρο της τραγικής πραγματικότητας που – πέρα από τους Ταλιμπάν και τον Μπιν Λάντεν - αναδεικνύει το Αφγανιστάν σε πρώτη παγκοσμίως παραγωγό χώρα ΟΠΙΟΥ; Και,

β/ Εάν αυτοί οι χιλιάδες νεαροί μουσουλμάνοι - νόμιμοι και λαθραίοι μετανάστες – που μπορούν να διαδηλώνουν και να καταστρέφουν το Κέντρο ης Αθήνας με «ΑΦΟΡΜΗ» το ελεγχόμενα περίεργο «επεισόδιο» με τον ομόθρησκό τους και τις σελίδες προσευχών αποφασίσουν να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, σκεφθείτε ποιος και πώς θα τους…αναχαιτίσει;  

 http://koukfamily.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου