Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Φαρμακονήσι και ψεύτικες φωτογραφίες θρηνούντα πατέρα- Κάτι βρωμάει άσχημα στην υπόθεση και δεν είναι μόνο το έγκλημα των δουλεμπόρων.20140127-000312.jpg Η ανθρώπινη ζωή είναι  πάνω από κάθε αξία και αυτό ισχύει για κάθε εθνότητα και κάθε φυλή. Εφόσον είναι πραγματικές οι (εκ των υστέρων) καταγγελίες για την τύχη των παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι,καταδικάζουμε το γεγονός. Όμως, υπάρχουν πολλά σημεία  που καλύπτονται από θολό πέπλο και γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα για την παρούσα κατάσταση της χώρας, όπως για παράδειγμα η παραπάνω φωτογραφία του κλαμένου μετανάστη που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.
 Η φωτογραφία λοιπόν, που έπαιξε σε δεκάδες μεσα και διαδόθηκε στο διαδίκτυο, ειναι μαϊμουδένια. Είναι από το Κοσσυφοπέδιο,το 1999, οπου ο εικονιζόμενος Αλβανός, δήθεν θρηνούσε την οικογενεια του. Οπως αποδείχθηκε, ηταν μια χαρα.
Γιατι λοιπον να κυκλοφορει μαϊμού φωτογραφία του 1999; Υποτίθεται οταν υπάρχουν 9 νεκρά παιδια, άρα θα υπάρχουν και οι  αντίστοιχοι πατεράδες
για να τα θρηνήσουν στα αλήθεια. Άσχετα εαν δεν πνίγηκε ουτε ένας προκειμένου να τα σώσει, ενώ όλοι οι επιζώντες δήλωσαν οτι ταξίδευαν με τις οικογένειες τους.
Αυτο λοιπον που πρεπει να γίνει άμεσα, ειναι η ταυτοποίηση των αληθινών (λέμε τώρα...) στοιχειων όσων επέζησαν και η ταυτοποίηση καθε σορού που εντοπίστηκε. Ειναι πολυ πιθανόν ανάμεσα στους επιζώντες να κρύβονται δουλεμποροι και δολοφόνοι μεταναστών, με σχέσεις μαλιστα εντος Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου