Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Αλβανοί κακοποιοί.Συμπτωματική ή ριζική “θεραπεία”;


 Με αισθήματα -τουλάχιστον- ανακουφίσεως, υπεδέχθη ο Ελληνικός λαός την είδηση του εγκλωβισμού και της “εξουδετερώσεως” των δύο -σε πρώτη φάση- Αλβανών δολοφόνων.
Η επιχείρηση συνεχίζεται και τα διαφεύγοντα αιμοσταγή κτήνη κατά πάσαν πιθανότητα θα έχουν τη τύχη των υπολοίπων της συμμορίας.

Εκείνο που μας διαφεύγει όμως και θα πρέπει να απασχολήσει περισσότερο τους αρμοδίους, δεν είναι τόσον αυτοί οι εγκληματίες-δραπέτες, αλλά εκείνη η ομάδα που επετέθη στις φυλακές - με στρατιωτική οργάνωση και εκπαίδευση- και τους απελευθέρωσε.
Η ομάδα αυτή, παραπέμπει σε Ουτσεκάδες που προφανώς έχουν οργανωθεί για
...ανάλογη δράση στην Ελλάδα- εν αναμονή σχετικής εντολής- οι οποίοι έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και ανάλογο οπλισμό. Αυτοί οργάνωσαν και πέτυχαν την απελευθέρωση όχι απλά συμπατριωτών τους, αλλά των φυλακισμένων -πιθανώς-μελών της ομάδος τους ή εν πάσει περιπτώσει κατόπιν σχετικής εντολής ή οικονομικών κινήτρων…

Μετά την ενέργειά τους, εξαφανίστηκαν και οι Αρχές επικέντρωσαν τις έρευνες στους γνωστούς τους δραπέτες, αγνοώντας-προφανώς- την ταυτότητα των “απελευθερωτών”.

Η εξόντωση των εγκληματιών δραπετών, σαφέστατα αποτελεί ”συμπτωματική” θεραπεία, ενώ επιβάλλεται η ριζική τοιαύτη, δηλαδή ο εντοπισμός και η εξόντωση της ή των ομάδων που δρουν σαν στρατός του εχθρού στο εσωτερικό της Ελλάδος, έτοιμος να ενεργήσει όπως στη Γιουκοσλαβία.

Δεν θα παραξενευτούμε, εάν τα καταδιωκτικά αποσπάσματα που ερευνούν για την εξουδετέρωση των καταζητουμένων Αλβανών εγκληματιών, δεχθούν επίθεση από την προαναφερθείσα ομάδα, επι τω σκοπώ του απεγκλωβισμού των συμπατριωτών και (πιθανώς) συμμαχητών τους.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των δυνάμεων της τάξεως, στο ενδεχόμενο αυτό, το οποίο δεν πρέπει να αποκλείεται καθόλου…

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου