Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"ΧΤΕΝΙΖΕΙ" ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 69ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!



Απίστευτη θηριωδία στην Γυμνού Εύβοιας.
Την Παρασκευή ( 28/6 ) το βράδυ αλλοδαποί εισέβαλλαν στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού με μαχαίρια, φορώντας κουκούλες για να κλέψουν ότι βρουν και να σκοτώσουν αν χρειαστεί.
Ο 79χρονος άνδρας μόλις απάντησε ότι δεν έχει λεφτά δέχθηκε γροθιές & μαχαιριές στον θώρακα, ενώ
...
το άλλο κτήνος βίαζε μπροστά του την 69χρονη σύζυγο του, την οποία μαχαίρωσε και στα χέρια.

ΒΙΝΤΕΟ
Οι δράστες μόλις ολοκλήρωσαν τις αρρωστημένες πράξεις τους, διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το μικρό σπίτι των θυμάτων βρίσκεται απομονωμένο στο τέλος του χωριού κοντά στην Σέττα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι θρασύτατοι κακοποιοί.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν το πρωί του Σαββάτου (29/6) από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, που είχαν μεταφέρθεί για νοσηλεία, από συγγενικά τους πρόσωπα.
Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί μόλις έμαθαν τι συνέβη, ενημέρωσαν όλη την Αστυνομική διεύθυνση και στο χωριό μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Μετά από αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι τα ανθρωπόμορφα κτήνη είναι αλλοδαποί και μάλιστα από αποκλειστικές πληροφορίες προκύπτει ότι είναι Πακιστανοί.
Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η μικρή κατάθεση του 79χρονου στο Νοσοκομείο, ότι άκουγε σπασμένα ελληνικά...
Δεν είναι σίγουρο αν ήταν δύο οι περισσότεροι.
Η Ασφάλεια και η ΟΠΚΕ χτενίζουν από εχτές την Γυμνού και τις γύρω περιοχές, ενώ ήδη έχουν προσαχθεί δεκάδες πακιστανοί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.
Στην κυριολεξία βράζει το χωριό και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτή η οργή...
Ο 79χρονος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και μαζί με την σύζυγο του μεταφέρθηκαν στην οικία τους, συννοδευόμενοι από τα δύο παιδιά τους.
Δείτε στο βίντεο τoν τόπο του εγκληματος, τι λέει η γειτόνισσα του ζευγαριού και την μαρτυρία ενός άνδρα που μίλησε με τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου