Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΔ,ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

 

Η «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Γ. ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ‼! (ΦΩΤΟ)

TRIXONIEX

Η Γιώτα Τριγώνη εκτός από τις πολιτικές της δραστηριότητες ως τομεάρχης Δωδεκανήσων, οδοντίατρος και επιχειρηματίας σε

.... Κωνσταντινούπολη και Liechtenstein την προηγούμενη εβδομάδα έκανε και την διαφημιστική καμπάνια 2013 του ξενοδοχείου And Hotel στην Κωνσταντινούπολη!

TRIGONI2

TRIGONI3

Αυτές είναι κάποιες από τις φωτογραφίες της καμπάνιας όπου θα προβληθεί και σε τηλεοπτικό σποτ στην τουρκική τηλεόραση αλλά και σε αφίσες σε όλη την πόλη. Τέτοιους αγωνιστές θέλουμε για την χώρα μας, να διαφημίζουν τους γείτονες‼! Αλλά τι να πούμε; Ό,τι μπορεί κάνει ο καθένας για αυτή τη καταραμένη την επιβίωση… Τα σχόλια δικά σας!
TRIGONI4

TRIGONI1
www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου