Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη ο άλλος Αλβανός δραπέτης, που δολοφόνησε τον βενζινοπώλη στο Μοναστήρι Φθιώτιδας.

 (agiovasilema: Πάλι Αλβανός ο δράστης... Όλα αυτά τα καθίκια που σκοτώνουν χωρίς δισταγμό, είναι πολύ μικρά σε ηλικία, που σημαίνει ότι είναι η δεύτερη γενιά Αλβανικών σκατών που ρημάζουν τη χώρα απ' άκρη σ'άκρη. Έχουν διδαχθεί καλά από τους μεγαλύτερους... )     

monasthri-prathrio
Συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Στιμάγκα Κορινθίας, ένας 28χρονος Αλβανός, δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, ο οποίος δολοφόνησε τον περασμένο Δεκέμβριο 45χρονο πρατηριούχο υγρών καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας!
Στην επιχείρηση για τη σύλληψή του συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Σε βάρος του 28χρονου, είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, για την συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια ληστείας, η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου πρατήριου υγρών καυσίμων, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας. Να θυμίσουμε πως τον άτυχο άνδρα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας πελάτης που πήγε να βάλει βενζίνη.
Ο 45χρονος είχε δεχθεί τουλάχιστον 3 σφαίρες και δίπλα στο άψυχο σώμα του υπήρχαν πολλοί κάλυκες, σύμφωνα με έναν από τους συγχωριανούς του, που έτρεξε στο
...
πρατήριο, όταν άκουσε το τραγικό συμβάν.
Το πρατήριο βρίσκεται ένα χιλιόμετρο έξω από το Νέο Μοναστήρι και ο άτυχος 45χρονος είχε πάει να αντικαταστήσει για λίγη ώρα τον πατέρα του, που δουλεύει τις περισσότερες ώρες στο πρατήριο.
Σε παλαιά εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην οποία διέμενε ο Αλβανός επικίνδυνος κακοποιός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Ένα (1) πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ».
Δύο (2) γεμιστήρες πολεμικού όπλου.
Πενήντα τέσσερα (54) φυσίγγια, διαφόρων τύπων.
Ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί την 9-2-2013, ύστερα από ληστεία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.
Διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, κουκούλες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Επιπλέον κατά την αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει ο 28χρονος, χθες (2-7-2013) από τη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, μαζί με δύο (2) ομοεθνείς του, ηλικίας 43 και 23 ετών αντίστοιχα.
Ο 28χρονος, είχε συλληφθεί την 17-2-2010 και ήταν κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και εννέα (9) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου