Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εξελιξεις με τους Αλβανούς παρακρατικούς- Δύο από τους Αλβανούς δραπέτες έπεσαν πριν από λίγο νεκροί,έπειτα από το άγρια μάχη με τα ΕΚΑΜ.



       
DRAPETESTRIKALA
 



 
Το θρίλερ με την αναζήτηση των επικίνδυνων Αλβανών παρακρατικών δολοφόνων  κορυφώνεται από τα ξημερώματα, οπότε οι αστυνομικοί, τους εντόπισαν στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας, με τη βοήθεια θερμικών καμερών.

Οι Αλβανοί για ακόμα μια φορά κατάφεραν να ξεφύγουν, όμως οι αστυνομικοί περίμεναν μέχρι να νυχτώσει και... τελικά έκαναν την κίνηση ματ!
Κατά την επέμβασή τους, οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Δύο από τους εγκληματίες έπεσαν νεκροί...
Ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί επίσημα ποιοι είναι, αλλά σύμφωνα με το makeleio.gr του Σ.Χιου, που κάνει από το πρωί ρεπορτάζ στο σημείο, ο ένας από τους δυο νεκρούς είναι αυτός:

      
lika

και ο άλλος νεκρός είναι ο LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία και είχε αποδράσει στις 25.03.2006 από τις δικαστικές φυλακές της Λάρισας, μετά από άδεια που είχε πάρει.

Ο δεύτερος νεκρός, ήταν ο θείος του Λίκα και βοηθούσε τους δραπέτες στις εγκληματικες τους ενέργειες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θείος του δραπέτη ήταν αυτός που οργάνωσε την απόδραση των 8 Αλβανών τον περασμένο Μάρτιο. Ένας άκρως επικίνδυνος κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε τη συμμορία των 8 και παρέμεινε με τον ανιψιό του, μέχρι το χθεσινό βράδυ.

Είχε πάρει μέρος μαζί με μέλη της υπόλοιπης συμμορίας σε ληστείες σπιτιών στην Αράχωβα αλλά και σε τράπεζες του νομού Κορινθίας. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι δραπέτες είχαν στενές σχέσεις με κρατούμενους στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού.


 

Ωστόσο, το θρίλερ δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς άλλοι τρείς ή τέσσερεις Αλβανοί κακοποιοί έχουν λουφάξει σε ρεματιά κοντά στην περιοχή της Κόνισκας.
Τα ΕΚΑΜ τους περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε στο site makeleio, την εξής λακωνική δήλωση: "Το πρώτο σκέλος, στέφθηκε από επιτυχία. Το δεύτερο θα εξαρτηθεί από την βούληση των φυγάδων. Ή θα παραδοθούν ή εαν πυροβολήσουν κατά πάνω μας θα έχουν την τύχη των δύο. Τίποτε άλλο. Αρκετά."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου