Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LIDL

lidl

Μας παίρνουν και τη γη γη οι Γερμανοί αφού επιδιώκουν να αγοράσουν ακίνητα και χωράφια.
lidl_akinita
Πιο συγκεκριμένα η αλυσίδα καταστημάτων “Lidl”, σε αγγελία που δημοσιεύει για απασχόληση εργατικού δυναμικού στην Πάτρα, αναφέρει μεταξύ άλλων στο τομέα των καθηκόντων το εξής:
“ Τα καθήκοντά σας
Ανήκετε στoν τομέα Ανάπτυξης και εργάζεστε στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα. Υποστηρίζεται τη διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων μας μέσω αγοράς η μίσθωσης νέων ακινήτων και επικοινωνείτε με
...
εκπροσώπους του χώρου. Παράλληλα, αναλαμβάνετε τη διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Περιφέρειάς μας, μέσω σχετικού λογισμικού.”
Δείτε ολόκληρη την αγγελία 
στην Πάτρα
Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.
 Τα καθήκοντά σας
 Ανήκετε στoν τομέα Ανάπτυξης και εργάζεστε στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα. Υποστηρίζεται τη διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων μας μέσω αγοράς η μίσθωσης νέων ακινήτων και επικοινωνείτε με εκπροσώπους του χώρου. Παράλληλα, αναλαμβάνετε τη διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Περιφέρειάς μας, μέσω σχετικού λογισμικού.
 Το προφίλ σας
Είστε απόφοιτος-η ανώτατης εκπαίδευσης, ενώ διαθέτετε γνώσεις σε Real estate / Διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Χειρίζεστε άριστα εφαρμογές MS-Office (Word, Excel, Powerpoint). Γνωρίζετε άριστα τη γερμανική γλώσσα, ενώ η γνώση αγγλικών θα εκτιμηθεί. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι εξίσου σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα.
 Τι προσφέρουμε
Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές, αξιόλογες παροχές και επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.
Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;
Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας. Θα σας απαντήσουμε άμεσα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.
 http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου