Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 1 Μαΐου 2012

11 μέχρι στιγμής οι ιερόδουλες με AIDS!!! Σοκαριστικές οι διαστάσεις του προβλήματος. Λαθρομετανάστες, παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες και ναρκωτικά, μετατρέπουν σε εφιάλτη την υγεία στην Ελλάδα.

Ανεβαίνει ο αριθμός ιερόδουλων με AIDS.

Σοκάρουν οι αριθμοί.
Έντεκα ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός από την 22χρονη Ρωσίδα. Οι δέκα είναι Ελληνίδες.
Σύμφωνα με τον γιατρό του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ευάγγελο Λιάπη...


 ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ οι έλεγχοι έχουν αρχίσει από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας και πρόκειται να επεκταθούν. «Θα εξεταστεί και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο», τόνισε ο κ. Λιάπης.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ περισσότερες από 100 ιερόδουλες, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 1000 τηλεφωνήματα, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας.

Ο Ευάγγελος Λιάπης σημείωσε ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες δέχονται τους ελέγχους, κυρίως γιατί είναι παράνομες και δεν έχουν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες. Τόνισε δε ότι οποιοσδήποτε είχε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, πρέπει να κάνει εξέταση για
...
AIDS στις μονάδες ειδικών λοιμώξεων, τα νοσοκομεία και τις μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάπη το πρόβλημα είναι τεράστιο και το απέδωσε κυρίως στους παράνομους οίκους ανοχής και τα παράνομα εκδιδόμενα άτομα, στη χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών αλλά και στους μετανάστες που έχουν έρθει από χώρες στις οποίες ενδημεί σε μεγάλα ποσοστά το AIDS.

Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέα με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε η Ρωσίδα ιερόδουλη, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό του AIDS κατά την διάρκεια υγειονομικών ελέγχων.

Το κέντρο τονίζει ότι «με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση καθώς και τα πρόσφατα στοιχεία που έχει ανακοινώσει το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (αύξηση του AIDS στο γενικό πληθυσμό και ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση στον κλειστό πληθυσμό των χρηστών στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ξεπερνά το 1250%)» εφιστά την προσοχή του γενικού πληθυσμού και υπενθυμίζει:

• O HIV μεταδίδεται μέσω της ανταλλαγής συγκεκριμένων υγρών τα οποία είναι:
1. Αίμα
2. Σπέρμα
3. Προσπερματικά υγρά
4. Κολπικά υγρά
5. Μητρικό γάλα

• Επικίνδυνες συμπεριφορές για τη μετάδοση του ιού HIV αποτελούν:
1. Σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη.
2. Κοινή χρήση αιχμηρών αντικειμένων.
3. Από τη μητέρα με HIV AIDS στο νεογνό.

• Τρόποι προφύλαξης:
1. Χρήση προφυλακτικού σε κάθε είδους σεξουαλική επαφή από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της επαφής, αλλάζοντας προφυλακτικό για κάθε διαφορετική επαφή.
2. Αποφυγή κοινής χρήσης αιχμηρών αντικειμένων και κυρίως συρίγγων.
3. Αμοιβαία πιστή μονογαμική σχέση δύο μη μολυσμένων συντρόφων.
4. Προγεννητικός έλεγχος στη μη μολυσμένη γυναίκα.

• Το τεστ για το HIV AIDS μπορεί να πραγματοποιηθεί στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων των κρατικών νοσοκομείων δωρεάν καθώς και στις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., οι οποίες βρίσκονται στην πλατεία Κουμουνδούρου, Ομονοίας, Βάθη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το τεστ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων ή την τηλεφωνική γραμμή του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για ανώνυμη και εμπιστευτική πληροφόρηση.

• στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
• στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054
• Τηλεφωνικές γραμμές: 210 7222222, 210 5212054, 210 5222339
Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης:
• Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- www.keelpno.gr
• Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
• ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
• Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
• Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων): 210-5212054
• ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου