Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Οι τελευταίες ώρες της Πομπηίας. Τέλειωσαν και το ξέρουν! Καταψηφίζουμε το μνημόνιο και τους προδότες του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που μας έφεραν σε αυτή την τραγική κατάσταση. Την Κυριακή γράφουμε ιστορία!

 

Έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά ….
Έπαιξαν τα ρέστα τους ……
Απέτυχαν όμως …..
Την Κυριακή η Ελλάδα γυρίζει σελίδα …… Η «Μεταπολίτευση» θα είναι οριστικά παρελθόν …… Το ετερόκλητο τσουνάμι που έχει σχηματισθεί θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του …..
Ακόμα και αν οι «μνημονιακοί» καταφέρουν , οριακά , να σχηματίσουν
κυβέρνηση είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτή δεν θα μακροημερεύσει ….. Δυσκολεύομαι να φανταστώ τι θα επακολουθήσει αν τον Ιούνιο κληθούν να υπερψηφίσουν στη Βουλή τα επώδυνα μέτρα του δευτέρου τριμήνου του 2012 και με δεδομένο το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» του λαού στο μνημόνιο …..
Μια νέα εποχή ξεκινά για την Ελλάδα …. Σίγουρα με τεράστιες δυσκολίες …. Έχουμε δυστυχώς πολύ πόνο ακόμα να υποστούμε …. Θα σηκώσουμε κεφάλι όμως!!! Να είμαστε αισιόδοξοι !!! Τελείωσαν και το ξέρουν !!!!!!
Η 6η Μαΐου 2012 θα καταγραφεί από τον ιστορικό του μέλλοντος σαν μια ημερομηνία σταθμός στην Ελληνική ιστορία .
Έλληνα , Ελληνίδα …. Μην δειλιάσεις την τελευταία στιγμή !!!!!! Καταψήφισε το μνημόνιο και τους υποστηρικτές του !!!!!! ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!
Eosforos για το olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου