Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Θέλουν και τον Κουβέλη παρεούλα τους. Κάνουν οτιδήποτε αρκεί να συγκεντρώσουν 50+2% για να ξεπουλήσουν ανενόχλητοι ό,τι απέμεινε από την Ελλαδίτσα.

Γιατί θέλουν να βάλουν στο «κάδρο» και τον Κουβέλη;

Μα θέλει και ρώτημα;

Βλέπουν ότι τα ποσοστά δεν βγαίνουν και αναζητούν και τρίτο πόλο που θα τους δώσει αυτό θέλουν: την πλειοψηφία στην Βουλή έναντι αυτών που έχουν ταχθεί ενάντια του μνημονίου, όχι του 50+1%, αλλά του 50+2%, προκειμένου να μην περνάνε τα πάντα ανενόχλητοι.

Όλως τυχαίως το θέμα ανέδειξε και ο Πέτρος Ευθυμίου μιλώντας στον realfm, λέγοντας ότι αν υπάρξει αδιέξοδο σχηματισμού κυβέρνησης, τότε η κυβέρνηση που προτιμά είναι ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ. (olympia)

(agiovasilema: ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ)

1 σχόλιο:

  1. Γιαούρτωμα, μαστιγιο και ξύδι στις πληγές στους μνημονιακούς ψηφοφόρους. Δεν τους φτάνει που οι αρχηγοί τους κατάντησαν τους Έλληνες άστεγους, επιδιώκουν να τους αποτελειώσουν. Απαράλακτοι οι μνημονιακοί ψηφοφόροι με τα SS του Χίτλερ. Στον Καιάδα γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή