Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Πακιστανός λαθρομετανάστης δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο αστυνομικού, κατά τη διάρκεια ελέγχου

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, όταν στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου μεταναστών, ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι, με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται.

Σημειώνεται ότι από χθες είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αθήνα και Πειραιά για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τους 1.023 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προσήχθησαν 415 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15, εκ των οποίων ένας για ληστεία, 4 για ναρκωτικά, 3 για κλοπές και 7 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επίσης, συντάχθηκαν 13 εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ βρέθηκαν 3 κλεμμένα αυτοκίνητα.


(agiovasilema: Ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι το μέγιστο πρόβλημα των αλλοδαπών. Ξαφνικά, το ψευδοκράτος, θυμήθηκε ότι πρέπει να σώσει την κοινωνία. Ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι η Ελλάδα δολοφονείται από το όπλο το οποίο μόνο αυτοί χρησιμοποιούσαν κατά πώς τους βόλευε μέχρι τώρα και μαζί με την Ελλάδα χάνονται και οι ίδιοι. Όμως τώρα είναι αργά. Ό,τι και να κάνουν, όσες σκούπες και φαράσια και αν βάλουν, δεν αλλάζει τίποτα.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου