Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος φόρος στα ακίνητα! Θα πληρώσουμε φόρο μέχρι και για τα πιο άχρηστα αγροτεμάχια που μπορεί να κατέχουμε. Ο Σαμαράς συνεχίζει ακάθεκτος το έργο της εξαθλίωσης του λαού...«Φαρμάκι» θα είναι ο νέος φόρος στα ακίνητα, που αντικαθιστά το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα ακίνητα θα πληρώνουν από το 2013 ακόμα και τα αγροτεμάχια!

Ο νέος φόρος θα επιβαρύνει 5,6 εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και 1 εκατ. επιχειρήσεις.

Το σχέδιο του ΥΠΟΙΚ προβλέπει ότι ο νέος φόρος θα επιβάλλεται επίσης και σε ακίνητα που σήμερα απαλλάσσονται, όπως είναι οι αγροί, τα αγροτεμάχια και οι λοιπές εκτός σχεδίων πόλεων ή οικισμών εκτάσεις γης.

Θα εξαιρούνται μόνο οι αγροτικές εκτάσεις οι οποίες ανήκουν και καλλιεργούνται από κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

το αφορολόγητο από το νέο φόρο θα είναι χαμηλό και θα οριστεί στις 100.000 ευρώ και η επιβάρυνση θα κλιμακώνεται ανάλογα με την αξία της περιουσίας, που θα εκτιμά η εφορία, ενώ τα προσδοκώμενα έσοδα από το νέο φόρο υπολογίζονται σε 3 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου