Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Ν.Δ.



SAMARAKOS

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: «ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ»!

Καζάνι που βράζει είναι η Ν.Δ. με τους υπουργούς και βουλευτές της να είναι εκτεθειμένοι στα ...πυρά των δημοσιογράφων και του κόσμου, πασχίζοντας να βγάλουν το...φίδι από την τρύπα. Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πώς και γιατί είναι αναγκαία τα νέα μέτρα-φωτιά που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες; Πώς μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι θα είναι τα τελευταία μέτρα και πώς είναι δυνατόν η κοινωνία να αντέξει νέους ανέργους, νέες αυτοκτονίες;
Βουλευτές και κυρίως υπουργοί, διαμηνύουν στον Πρωθυπουργό ότι δεν
...
ξέρουν τι να κάνουν. Τους...βομβαρδίζουν με ερωτήσεις και γίνονται ρεζίλι! Λέγεται μάλιστα ότι υπουργός έστειλε μήνυμα προς τον Α. Σαμαρά: «Μας άφησε εντελώς μόνους να τα βγάλουμε πέρα με τους δημοσιογράφους οι οποίοι μας κάνουν...ρόμπα»!
Εν τω μεταξύ, θλιβερή ήταν εικόνα του υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Καραγκούνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ. Το μόνο επιχείρημα που είχε: «Η εντολή που λάβαμε ήταν να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία. Και αυτό θα κάνουμε. Θα μείνουμε στο ευρώ ό,τι και να γίνει»!
Οι δημοσιογράφοι τον πίεζαν να απαντήσει: «Θα παραμείνουμε στο ευρώ με πεθαμένους κι εξαθλιωμένους κατοίκους; Τι να το κάνουμε κύριε υπουργέ;».
Τι να απαντήσει ο κ. Καραγκούνης!!!
Βλέποντας την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο κ Καραγκούνης, βγήκε στον αέρα να τον συντρέξει ο βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης. Δεν ήξερε τι έλεγε κι αυτός!
Θέατρο σκιών η ΝΔ!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου