Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 6/9/2012 :Μειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διαφορά, τρίτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse δημοσιεύει αύριο Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ μειώνει στο 1% τη διαφορά του από την ΝΔ και απειλεί την πρώτη θέση, ενώ η ΧΑ πέρασε στην Τρίτη θέση.
Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή η ΝΔ: 22,5% ΣΥΡΙΖΑ: 21,5% Χρυσή Αυγή: 9,5% ΠΑΣΟΚ: 7,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6% ΚΚΕ: 4,5% ΔΗΜΑΡ: 4%
Με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ο ΣΥΡΙΖΑ 24% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή 10,5%, ΠΑΣΟΚ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, ΚΚΕ 5% και ΔΗΜΑΡ 4,5% .
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάξει ρότα, σύντομα θα βρεθεί κάτω του 3% που σημαίνει εκτός Βουλής και εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου