Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ...ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!
war
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!

Την 1η Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 73 χρόνια από την ημέρα που οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία (1939) και προκάλεσαν την έναρξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ακούσατε καθόλου από τα ...καθεστωτικά κανάλια να αναφέρονται στο γεγονός; Είδατε να αναπαράγουν τις σκηνές φρίκης που έζησε η ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα των Γερμανών; Κουβέντα! Για να μην κακοκαρδίσουν την Μέρκελ! Λέξη δεν είπαν για τις πολεμικές ορδές των Γερμανών και τις εκατόμβες νεκρών που προκάλεσαν. Ούτε λέξη για τις άγριες δολοφονίες των Ελλήνων μετά από ενάμισι χρόνο και μέχρι το 1944..
Ούτε βεβαίως κανείς πολιτικός μας ταγός ψέλισε κάτι για τις αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Πατρίδα μας!
Μήπως ακούσατε να γίνεται καμία αναφορά για την επέτειο της 2ας Σεπτεμβρίου 1944; Τότε που οι Γερμανοί σκότωσαν γύρω στα 149 άτομα σε χωριό του Χωρτιάτη;
Ούτε λέξη. Αντιθέτως, οι Έλληνες ...πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να υπομείνουν, τα νέα σφαγιαστικά μέτρα που επιβάλλει η Μέρκελ και η εντολοδόχος της, κυβέρνηση Σαμαρά! Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα και οι πολιτικοί της!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου