Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Πώς βγήκε ξανά στον αέρα η ΕΡΤ;

 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετάδοση μέσω διαδικτύου γίνεται μέσω ενός βαν της EBU που βρίσκεται στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ όπου οι εργαζόμενοι στέλνουν εικόνα και ήχο σε δορυφόρο που έχει παραχωρήσει η EBU προκειμένου να τη λαμβάνουν τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι προσφέρει την υπηρεσία Eurovision News Exchange που έχει έδρα τη Γενεύη, προκειμένου να μεταδίδει το live streaming της μαραθώνιας ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ που μεταδίδουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στο κτίριο παρά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Μάλιστα, η επικοινωνία της EBU με τους τεχνικούς και τους
... δημοσιογράφους της ΕΡΤ γίνεται μέσω Facebook και των προσωπικών e-mail των εργαζομένων καθώς οι εταιρικοί λογαριασμοί έχουν διακοπεί.

Όσο για την ψηφιακή μετάδοση που έχει αποκατσταθεί σε ορισμένες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε τεχνική λύση για τη συγκεκριμένη περιοχή από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της EBU, Ζαν Πολ Φιλιπότ, καταδίκασε την απόφαση της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για βίαιη πράξη και το χειρότερο είδος λογοκρισίας. Ο κ. Φιλιπότ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα σίγησε βίαια η φωνή της δημοκρατίας «γιατί η κυβέρνηση έστειλε την αστυνομία να διακόψει τη λειτουργία των πομπών και να εμποδίσει τους δημοσιογράφους από το να κάνουν τη δουλειά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου