Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Κεφαλογιάννης σε εργαζόμενους της ΕΡΑ: Να είστε ταπεινοί όταν ...μου μιλάτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 


"Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε", είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Αυγή, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ και πρόσθεσε: "Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια".

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο Μανώλης Κεφαλλογιάνης υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι "το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων".

Επίσης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε: "Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ". Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC λέγοντας πως "και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο".

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ είπε επίσης: "Τα συνδικαλιστικά σας όργανα δεν ήθελαν τις αλλαγές" και πρόσθεσε: "Με 1,5 εκατ. ανέργους κανείς δεν χαίρεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν το παλιό καθεστώς και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους".

Όπως φαίνεται και se video του kalimera-arkadia.gr έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα μύριζε από νωρίς... μπαρούτι για την απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ. Οι απολυμένοι της ΕΡΑ Τρίπολης που περίμεναν τον Μ. Κεφαλογιάννη άρχισαν να του φωνάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις. Ο κύριος Κεφαλογιάννης ακούγεται να λέει "Τα μάτια του γουρουνιού βλέπουν γουρουνίσια" ενώ απεθυνόμενος σε μια εργαζόμενη λέει χαρακτηριστικά "Λες μπούρδες".

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου