Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Στουρνάρας: Το λάθος του ΔΝΤ μας δίνει διαπραγματευτική ισχύ! Το είδαμε.. Ένα ΦΠΑ στην εστίαση παλεύουμε και μας έριξαν άκυρο..

Στουρνάρας: Το λάθος του ΔΝΤ μας δίνει διαπραγματευτική ισχύ! Το είδαμε.. Ένα ΦΠΑ στην εστίαση παλεύουμε και μας έριξαν άκυρο..

 
20130609-023000.jpg«Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ούτε εμείς, ούτε αυτοί (σ.σ. η τρόικα). Σήμερα η χώρα έχει σωθεί, δεν απειλείται με έξοδο από το ευρώ, ούτε με χρεοκοπία. Αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν, σήμερα θα ήμασταν Συρία» σημειώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, αναφορικά με την έκθεση του ΔΝΤ.

Η ομολογία αποτυχίας από το ΔΝΤ δίνει στην κυβέρνηση μια «δύναμη διαπραγμάτευσης», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας, λέει ο Στουρνάρας. Προς το παρόν τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που θέτει άτυπα ή επίσημα η κυβέρνηση δεν έχει βρει ανταπόκριση. Λαγκάρντ, Τομσεν, Σεμετα όλοι λένε όχι.
Ο Στουρνάρας δεν αρνείται ότι «η έκθεση Τόμσεν δίνει τη χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ», αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν εκείνη που έκανε τη διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου