Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Έλληνας απεργός πείνας.

Μετά από έξι ημέρες απεργίας πείνας, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο καζίνο του Ρίου, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ο οργανισμός ήταν αρκετά εξασθενημένος.

Ο πρόεδρος, ο οποίος είχε προχωρήσει στη κίνηση αυτή, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις δεκάδων συναδέλφων του, σύμφωνα με το thebest, αποφάσισε να σταματήσει την απεργία πείνας.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι πως ο άνθρωπος, επειδή είχε αγαθή  πρόθεση,  δεν έκανε την έξυπνη απεργία πείνας, ξέρετε...εκείνη την ''καλή'' που μετά από 44 μέρες είσαι ακόμα σε θέση να χορεύεις. Την πάτησε και στις 6 μέρες βρέθηκε στο νοσοκομείο. Δεν ήξερε, δε ρώταγε τους Μαροκινούς ή κανέναν αλληλέγγυο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου