Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Γλέντια και χαρές στον πολυπολιτισμικό παράδεισο. Κάθε μέρα και άλλο πτώμα είτε στα σκουπίδια είτε στους δρόμους

Πέμπτο τεμαχισμένο πτώμα άνδρα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών εντοπίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην χωματερή Άνω Λιοσίων.

Τέταρτο πτώμα, πεταμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών, είναι αυτό που βρέθηκε στον σταθμό Λαρίσης, σε χρονικό διάστημα 10 μηνών, με δύο από τις περιπτώσεις να έχουν εξιχνιαστεί από τις αστυνομικές αρχές.

Τμήμα ανθρώπινου σώματος, από τη μέση και κάτω, βρέθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, πεταμένο στη θέση Ταμπάνι, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κοντά στη χωματερή. ...
Σύμφωνα με την Aστυνομία, ανήκει σε μελαψό άντρα και βρέθηκε από υπαλλήλους του ΧΥΤΑ, οι οποίοι και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτονται παρόμοια μακάβρια ευρήματα, δηλαδή μέλη σώματος αλλοδαπών, στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, και από την αστυνομία αποδίδονται σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών ή σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.

Στις 18 Φεβρουαρίου υπάλληλοι της χωματερής, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών εντόπισαν το τεμαχισμένο πτώμα νεαρού άνδρα, πιθανόν αλλοδαπού. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η οποία έχει συμβεί σε άλλο χώρο και το πτώμα μεταφέρθηκε στην χωματερή μετά τον τεμαχισμό του.

Στις 5 Ιανουαρίου 2011, εργαζόμενος είχε εντοπίσει το διαμελισμένο πτώμα, νεαρού άνδρα, πιθανόν ασιατικής καταγωγής, ανάμεσα σε σακούλες σκουπιδιών. Οι δράστες φαίνεται να είχαν σκοτώσει το θύμα με αιχμηρό αντικείμενο τον διαμέλισαν και τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, στις 8 Δεκεμβρίου 2010, είχαν βρεθεί από ρακοσυλλέκτες τα πτώματα δυο αντρών, πιθανόν αλλοδαπών, σε αρχικά στάδια αποσύνθεσης. Και αυτά ήταν μέσα σε σακούλες και πισθάγκωνα δεμένα με ταινίες στα χέρια και στα πόδια, και στο ένα από τα δύο υπήρχε συρματόσχοινο τυλιγμένο στο λαιμό, με το οποίο ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν το θύμα.

Οι αρχικές αστυνομικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για λαθρομετανάστες που πιθανόν δολοφονήθηκαν από κυκλώματα δουλεμπόρων ή πέθαναν κατά τη λαθρομεταφορά τους και τους πέταξαν στα… σκουπίδια οι δουλέμποροι, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Στο μεταξύ, στις 09:00 χθες το πρωί της Πέμπτης, ένας ρακοσυλλέκτης ανακάλυψε ένα ακόμη φρικτό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, μια ανάσα από το Σταθμό Λαρίσης στην οδό Μαμούρη. Όταν άνοιξε τον κάδο που βρίσκεται μπροστά στο κτίριο με τον αριθμό έξι είδε ανάμεσα στα σκουπίδια μία βαλίτσα από την οποία εξείχε ένα ανθρώπινο κεφάλι.

Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή. Μαρτυρίες πολιτών ανέφεραν ότι σχεδόν μια ώρα πριν δύο άνδρες είχαν πάει στον κάδο και είχαν πετάξει το πτώμα του άνδρα στα σκουπίδια. Όπως λέει ένας υπάλληλος καταστήματος, είδε τους δύο άνδρες στις οκτώ το πρωί να κουβαλούν με δυσκολία το σάκο που έδειχνε να έχει μεγάλο βάρος.

Του προξένησε περιέργεια δεν είδε όμως κάτι άλλο που θα μπορούσε να του κινήσει υποψίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία χτύπησαν με μαχαίρι τον κοντόσωμο, μελαμψό άνδρα στο στήθος, τον σκότωσαν και στη συνέχεια τον «συσκεύασαν» στην βαλίτσα και τον πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου