Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

Πότε οι ''αλληλέγγυοι'' θα γίνουν πραγματικοί αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών και θα τους επιτρέψουν τουλάχιστον να ζήσουν?

Εδώ και 40 μέρες ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό με το θέμα των λαθρομεταναστών-εκβιαστών απεργών πείνας, με τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον περίεργο ρόλο των ''αλληλέγγυων'' να έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, με τους Υπουργούς να σφάζονται καθώς τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον ύψιστο κίνδυνο από τους λαθροανέμους που έσπειραν και  τον α-στοχαστή που μας κυβερνάει  να σφυρίζει αδιάφορα και να μην παίρνει θέση.

Οι ''αλληλέγγυοι'' που τους πήραν από το χεράκι και τους έφεραν εκδρομή εκβιασμού στην Αθήνα και συστηματικά τους σπρώχνουν προς τον θάνατο απαγορεύοντάς τους τη λήψη τροφής, (παρόλο που οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες επιθυμούν να διακόψουν την απεργία πείνας, σύμφωνα με τις καταγγελίες και τις μαρτυρίες πολλών γιατρών), δεν θα οδηγήσουν στο θάνατο μόνο αυτούς τους...
 αφελείς  που τους εμπιστεύτηκαν νομίζοντας ότι μπορούν χαλαρά να εκβιάσουν μια ευρωπαϊκή χώρα, αλλά θα  προκαλέσουν τραγικά γεγονότα  που θα αλλάξουν δραματικά την ήδη λαβωμένη ελληνική κοινωνία..
Αυτά που ακούγονται για στρατό αλλοδαπών τον οποίο ετοιμάζουν προκειμένου να ξεκινήσει τις φασαρίες εναντίον των Ελλήνων με τον πρώτο θάνατο απεργού, αν είναι αλήθεια, αποδεικνύει τον  επικίνδυνο  και σκοτεινό ρόλο των ''αλληλέγγυων''  και την αδυναμία του κράτους να βάλει φρένο στη δράση τους.

Η κοινωνία αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά την κατάσταση και απαιτεί λύση η οποία δεν θα  λειτουργεί χαριστικά στους κάθε λογής λαθρομετανάστες που αντί να αγωνίζονται για την δημοκρατία στη χώρα τους,  εκβιάζουν για την κατάλυση των νόμων της χώρας στην οποία παρανόμως βρίσκονται, αλλά και δεν θα θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλου του ελληνικού λαού.
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου