Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σε λίγη ώρα οι επαφές του Τούρκου Νταβούτογλου με τον Παπανδρέου και τον Δρούτσα!


Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί σε λίγη ώρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, προκειμένου να συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Νταβούτογλου θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα ομόλογο του, Δημήτρη Δρούτσα, με τον οποίο θα συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του δεύτερου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Τουρκία. Αύριο Τετάρτη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα ξεκινήσει κύκλο επαφών με μουσουλμάνους της Κομοτηνής, της Ξάνθης και της Καβάλας. 
 
Αξίζει να θυμόμαστε, ότι μερικά 24ωρα πριν την άφιξη του στην Αθήνα, ο Νταβούτογλου, φρόντισε να κάνει γνωστές τις προθέσεις  του, δηλώνοντας προκλητικά ότι το Καστελόριζο είναι μέρος της Μεσογείου και όχι του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου