Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Πόσο εύκολο ήταν να τους τσακίσουμε και να τους στείλουμε στο διάολο και δεν το κάναμε....

Βλέποντας τις εξελίξεις στην Κύπρο, την οργή με την οποία αντέδρασαν (φυσιολογικά) οι Κύπριοι αδελφοί μας και το φοβισμένο ''μάζεμα'' των αρπακτικών, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο εύκολο και απλό θα ήταν για εμάς τους Έλληνες να τους στείλουμε στο διάολο από την πρώτη στιγμή και δεν το κάναμε!!!!

Χάσαμε τα χρήματά μας, χάσαμε τα σπίτια μας, την ηρεμία μας, το χαμόγελό μας, την υγεία μας και φυσικά την ίδια την πατρίδα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Η ιστορία αυτό μας έχει διδάξει. Πρέπει να τους στείλουμε στον αγύριστο όσο έχουμε χρόνο!!! Πρέπει όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να ενωθούν έχοντας έναν κοινό εχθρό και ένα στόχο. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου