Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ

 


merkel-nazi
Η Μέρκελ έχει βάλει την φορεσιά του Χίτλερ. Ποια Ευρώπη και κουραφέξαλα; Η Γερμανία έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα και τη Κύπρο, χρησιμοποιώντας ως παραμάγαζό της την ΕΕ!
Στόχος της είναι να αρπάξει τον φυσικό πλούτο της Ελλαδος και της Κύπρου. Σχεδίασε μέσω του ευρώ τον μηχανισμό υποδούλωσης του ελληνισμού, έχοντας βρει πρόθυμους δωσίλογους σαν τους Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά-Στουρνάρα. Η Κύπρος φαίνεται ότι αντιστέκεται, όμως η Γερμμανία γίνεται περισσότερο θηρίο. Εάν η Κύπρος βγει από την ευρωζώνη, υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιήσει και όπλα η Γερμανία.
Ήδη, εδώ και μήνες γραφόταν αυτό το σενάριο, σε περίπτωση που η Ελλάδα κατήγγειλε το Μνημόνιο και το χρέος.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σε κάθε περίπτωση, η Μέρκελ, μπορεί να φτάσει σε υστερία προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της: να αρπάξει την περιουσία της Ελλάδος και Κύπρου.
indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου