Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μέσα από μια απίστευτη φάρσα της ''Ελληνοφρένειας'', αποκαλύπτεται το σθένος των Βουλευτών της Κύπρου και η περιφρόνηση που αισθάνονται για τους ξεπουλημένους Βουλευτές της Ελλάδας.

Τους ακούς και αισθάνεσαι έναν κόμπο στο λαιμό. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της στάσης της Κύπρου, εκεί υπάρχουν πατριώτες, σε αντίθεση με τους εδώ άθλιους προδότες.....



Οι συντελεστές της εκπομπής "Ελληνοφρένεια" του Realfm αποφάσισαν  να κάνουν μια  φάρσα στους Κύπριους βουλευτές που χτες το βράδυ ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένας υποτιθέμενος  συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, με το όνομα Μίλτος Τερερές, τηλεφωνούσε στα γραφεία των Κυπρίων βουλευτών προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του Έλληνα Πρωθυπουργού για τη στάση τους απέναντι στην πρόταση του Eurogroup. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκαν απίστευτα λόγια που κάνουν ρόμπες τους δικούς μας πολιτικούς νάνους! Με μια αμεσότητα και μια απλότητα που δείχνει και την διαφορετική θεώρηση για το τι σημαίνει ''πολιτικός'' στην Μεγαλόνησο.

Πατήστε ΕΔΩ για ν' ακούσετε τη φάρσα που ξεγυμνώνει ακόμα περισσότερο τους προδότες της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου