Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αυτή είναι η σπείρα των σκατόγυφτων που ρήμαζε με πρωτοφανή αγριότητα ηλικιωμένους στην Β.Αττική. Φωτογραφίες με τα μούτρα τους.

 




Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα βόρεια προάστια της Αττικής
Τη σπείρα αποτελούσαν 4 άτομα, τα οποία είχαν αναπτύξει ειδική μεθοδολογία δράσης, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά
Αφού διέκοπταν το ρεύμα στις οικίες που είχαν βάλει ως «στόχο», επιτίθεντο αιφνιδιαστικά στους ενοίκους, τη στιγμή που εξέρχονταν από το σπίτι τους για να ελέγξουν την υποτιθέμενη «βλάβη»
Μάλιστα σε μία από τις ληστείες, προκάλεσαν πολύ σοβαρά τραύματα στο ηλικιωμένο θύμα τους, το οποίο κατέληξε σε Νοσοκομείο
Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στη σπείρα 2 ημεδαποί, ενώ αναζητούνται 2 ακόμα άτομα, εκ των οποίων ο ένας έχει ταυτοποιηθεί
Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων και του τρίτου ατόμου που αναζητείται
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε σπείρα που δρούσε τουλάχιστον κατά το τελευταίο 3μηνο και
....
διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και σε οικίες, όπου διέμεναν κυρίως ηλικιωμένα άτομα, στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτή, το περασμένο Σάββατο (16.03.2013) το μεσημέρι, στα Άνω Λιόσια, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ (ηλικίας 20 και 25 ετών), ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμα άτομα, εκ των οποίων ο ένας έχει ταυτοποιηθεί.
Η εξάρθρωση της σπείρας και η σύλληψη των δύο μελών, είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σε στενή συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου. Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε ύστερα από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συνέδραμαν ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., με την παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.
Σε βάρος των μελών της σπείρας ασκήθηκε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης ληστειών από κοινού και της πλαστογραφίας, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε στο αρμόδιο Τακτικό Ανακριτή για κύρια Ανάκριση.
Πιο αναλυτικά, τα μέλη της σπείρας εφάρμοζαν ειδική μεθοδολογία δράσης, η οποία καταγράφεται για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, αφού επέλεγαν οικίες στις οποίες διέμεναν ηλικιωμένα άτομα, διέκοπταν τις βράδυνες ώρες την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, αφαιρώντας τις ασφάλειες από τους εξωτερικούς μετρητές της Δ.Ε.Η. Στη συνέχεια, επιτίθεντο αιφνιδιαστικά στους ενοίκους, οι οποίοι εξέρχονταν από την οικία τους για να ελέγξουν τη «βλάβη» και ασκώντας σωματική βία, εισέρχονταν στους εσωτερικούς χώρους όπου αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας.
Με σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου που έχει ταυτοποιηθεί.
Πρόκειται για τους :
1) ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΟ Σπυρίδωνα , αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα
gada sainopoulos
2) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Σωτήριο του Παναγιώτη και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1988 στη Σπάρτη Λακωνίας και
gada karagiannis
3) ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Μαρίνο ή Μάριο του Δημητρίου ή Μαρίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1989 ή 1992 ή 1993 ή 1994 στην Αθήνα ή στο Άργος ή στο Ναύπλιο (δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται).
gada liakopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου