Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Συμπλοκή λαθρομεταναστών με ένα νεκρό στο κέντρο της Αθήνας. (Η είδηση όμως πέρασε στα ψιλά...)

Αν ήταν Έλληνες οι δράστες, θα είχαμε ολημερίς και ολονυχτίς το γεγονός σε έκτακτα δελτία ειδήσεων. Τώρα που οι δράστες είναι της ράτσας των θυμάτων, δεν πειράζει... 'Όλα είναι δικαιολογημένα, αρκεί να προέρχονται από αλλοδαπούς.

peripolikoΣτην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας

Αιματηρή κατάληξη είχε η σύγκρουση αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης, όταν σύμφωνα με την αστυνομία συνεπλάκησαν ομάδες ατόμων με καταγωγή από την Τυνησία.

Ένας από τους εμπλεκόμενους, ηλικίας 38 ετών, δέχθηκε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό όπου και κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου