Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε ο Καραμολέγκος. Μολδαβός ο απαγωγέας!


Πριν από λίγο,  ο απαχθείς επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Αττικής μαζί με τον δράστη. Η αστυνομία διαρρέει ότι τον συνέλαβε. Ο δράστης κατά πληροφορίες, επείσθει από τον επιχειρηματία και παραδόθηκε. Το ζητούμενο εδώ είναι ότι ένας  αστυνομικός συντάκτης και κάποιος  από την ασφάλεια διέρρευσαν το θέμα σε συγκεκριμένο κανάλι επιχειρηματία της τρόικας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Ο δράστης είναι Μολδαβός, γεννηθείς το 1977 και λέγεται Ρουσλαν Τσιχερλαν. Έχει δύο ακόμα συνεργούς οι οποίοι διαφεύγουν αλλα θα συλληφθούν σύντομα.

http://www.makeleio.gr/?p=48923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου