Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Φρικτή δολοφονία Ρουμάνας στη Μανωλάδα.

 


Μανωλάδα: Φρικτή δολοφονία 41χρονης γυναίκας (νεοτερα)
 
Σήμερα 6-1-2013 το πρωί, στη Μανωλάδα Ηλείας, ανευρέθηκε στην οικία της νεκρή μια 41χρονη Ρουμάνα η οποία έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Μετά από άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας για την υπόθεση αυτή έχει προσαχθεί ο 45χρονος σύζυγος της, ομοίως υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στη υπόθεση.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, ο θάνατος της 41χρονης Ρουμάνας επήλθε πριν 36 με 48 ώρες. Στο πτώμα βρέθηκαν ίχνη από σφυρί και βαριοπούλα, καθώς και χτυπήματα με ψαλίδι και κατσαβίδι.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωσή της.
Νεοτερα:
Η γυναικα εχει δυο κορες οπου ζουσαν στην γενετειρα της στην Ρουμανια.
Ο ανδρας της γυναικας που βρεθηκε νεκρη στην αρχη ειπε στους αστυνομικους οτι δεν ηξερε τιποτα, αλλα επειτα παραδεχτηκε οτι αυτος πραγματοποιησε την δολοφονια της γυναικας του.

Περισσότερα για το θέμα στο http://www.iliaoikonomia.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου