Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Ιεροσυλία από τον ψευδοπρωθυπουργικό τραγέλαφο: Αμαύρωσε την τελετουργία των Θεοφανείων με την ελεεινή παρουσία του στον Πειραιά, την επιθεωρησιακή επίκλησή του στο Θεό και τον αποκλεισμό των πολιτώνΑυτό το σιχαμερό έκτρωμα δεν έχει ούτε ιερό, όυτε όσιο. Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε την απέχθειά του απέναντι στη χώρα που η κακομοιριά της τον έφερε...πρωθυπουργεύοντά της (έστω και ως τηλε-κατευθυνόμενο από τη Γερμανία και τα λοιπά διεθνή αφεντικά του) και το μίσος του απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Η δουλοπρέπειά του στα πολιτικοοικονομικά και πρωτίστως αντεθνικά συμφέροντα τον έχουν τυφλώσει και, παρέα με την σημιτογενή συμμορία αλλά και όλη την πλέμπα που έχει περισσέψει στο παρηκμασμένο και
.... βρώμικο νεοδημοκρατικό μπουρδέλο, συνεχίζει την ισοπέδωση όλων όσων (και αν) είχαν απομείνει από την παΣΟΚική λαίλαπα, συγκαλύπτοντας σκάνδαλα και προδοσίες των προκατόχων του, στους οποίους άλλωστε όχι μόνο οφείλει την πολιτική του διάσωση (και άρα τον όλεθρο της χώρας), αλλά εντός του οποίου ουσιαστικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.
Το ελεεινό σα(χλα)μαρικό κατασκεύασμα, όμως, δεν έχει καν τη στοιχειώδη ευθυκρισία να αυτοπεριορίσει τη δημόσια ελεεινή παρουσία του με απώτερο σκοπό έστω να κατευνάσει την οργή των Ελλήνων: αντιθέτως, έχοντας την στήριξη του Δ' Ράιχ και ως σύγχρονος Τσολάκογλου, προβαίνει διαρκώς σε νέες προκλήσεις, εκλαμβάνοντας απολύτως δικαιλογημένα τις ύβρεις και τη χλεύη όλων των ορθολογικά και πατριωτικά εμφορούμενων Ελλήνων πολιτών. Το ανελλήνιστο σίχαμα δεν σεβάστηκε καν τη μέγιστη γιορτή της Ορθοδοξίας και, επιχειρώντας να επανεκτελέσει χρέη γελωτοποιού, αμαύρωσε με την παρουσία του την τελετή στο μεγαλύτερο (και, βέβαια, ξεπουλημένο) λιμάνι της χώρας, προβαίνοντας μάλιστα στην επιπρόσθετη ιεροσυλία να επικαλεστεί τον Θεό που, όπως είπε, "θα βοηθήσει να τα καταφέρει η χώρα". Επειδή όλο αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό, αποκύημα της διαστροφής της συνολικής μνημονιακής χουντάρας που προτάσσει τον αποκλεισμό των Ελλήνων πολιτών από την παρακολούθηση της τελετουργίας ούτως ώστε ο σαμαρικός συρφετός -με πρώτη τη γελοία αφεντομουτσουνάδα της...μερκελικής αδερφής προϊσταμένης- να μην εισπράξει την απαραίτητη γιούχα σε live μετάδοση, καλό είναι με αφορμή την άγια αυτή ημέρα να επαναπροσδιορίσουμε την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, με βάση τα φληναφήματα σα(χλα)μαρά:
α/ τα συμφέροντα Ελλάδας - Ελλήνων και της ψευδοκυβέρνησης Σαχλαμαρά δεν ταυτίζονται, αντιθέτως αποτελούν εκ διαμέτρου αντίθετες ορίζουσες. Η Ελλάδα και οι Έλληνες επιζητούν μία υγιή οικονομικά χώρα, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και, κατ'επέκταση, εθνικό πλούτο που θα μπορεί να τον διαχειριστεί έντιμα και συνετά ούτως ώστε να ορθοποδήσει. Όλα αυτά συνεπάγονται μία καθαρή διακυβέρνηση από αμόλυντους κυβερνώντες και με ανοιχτές διαδικασίες δημοκρατικής συμμετοχής. Ο ορισμός της χουντάρας Σαχλαμαρά συνεπάγεται όλα τα προηγούμενα μαζί, αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ! Ο συρφετός των διεφθαρμένων νεοραγιάδων, συνεχίζοντας και συγκαλύπτοντας σκάνδαλα που ξεκινούν από την πραξικοπηματική νομή της εξουσίας και φτάνουν μέχρι την προδοσία της χώρας μέσω της πτώχευσης, του ξεπουλήματος και του διαμοιρασμού των εδαφών της, εξυπηρετεί ΜΟΝΟ στην εκτέλεση των συμφερόντων των (ως επί το πλείστον μερκελικών) αφεντικών του, πάντα υπό το πρίσμα της διαρκούς εξαθλίωσης των Ελλήνων.
β/ και μόνο η παρουσία του τραγελαφικού και διαχρονικά πατριδοκάπηλου πολιτικάντη σε μία τελετουργία της αξίας των Θεοφανείων αποτελεί ύβρη απέναντι στην Ορθοδοξία και τους Έλληνες Χριστιανούς. Δεν θα μιλήσουμε για την προφανέστατη προϋπηρεσία του ανεκδιήγητου ψευδοπρωθυπουργίσκου σε νεοταξικές λέσχες και τον συγχρωτισμό του με τους πασοκονεοδημοκρατικούς ανελλήνιστους λακέδες, αλλά και μόνο η μνημονιόδουλη (στα τέσσερα) στάση του που συνεπάγεται άκρατη υποταγή στη νεοδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό, που συνεπάγεται προσκύνημα στην κακώς εννοούμενη παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται ιστορική υποτίμηση - υποβάθμιση (ΚΑΙ) της Ελλάδας (υπό την πατριωτική αλλά και την Ορθόδοξη έννοιά της) φανερώνουν ότι η όποια επίκληση στον Θεό από την πλευρά του αποτελούν άλλη μία επίδειξη πολιτικαντισμού, λαϊκισμού και δημαγωγίας. (Βέβαια, το ανεκδιήγητο υποκείμενο δεν μάς ξεκαθάρισε σε ποιον...θεό -του- αναφερόταν: στο ευρώ; στο νεοφιλελευθερισμό; στη...Μέρκελ; Ας προσκυνάει όποιον θέλει, αλλά όχι κατά την τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων).
Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με τους φαρισαϊσμούς: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ -ΚΑΙ ΑΝ- ΣΩΖΕΤΑΙ!

Χρόνια Πολλά!
Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος
 
Πηγή: idioisommasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου