Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βόμβα μεγατόνων από τον Κ.Βαξεβάνη: "ΕΧΩ ΤΟ USB ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΏΣ ΑΠΟ ΤΟ CD ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"

 



......

- Ο δημοσιογράφος που έφερε στην επιφάνεια το μέγα σκάνδαλο, ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ "HOT-DOC" ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙ ΜΗΝΩΝ!
- Αίσθηση πάντως προκαλεί η αποκάλυψή του για απροθυμία από πλευράς του αδέκαστου μέχρι τώρα Εισαγγελέα Γ.Πεπόνη, ο οποίος θόλωσε σήμερα τα νερά με την περίεργη και αποπροσανατολιστική διαρροή περί Διώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου