Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ξάνθη: Ομολόγησαν τα αλλοδαπά κτήνη της διπλής δολοφονίας των δυο αδελφών! Τις λήστεψαν και τις σκότωσαν με φρικτό τρόπο!


 
Ταυτοποιήθηκαν πλήρως οι αλλοδαποί δράστες  της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο στα Κομνηνά. Πρόκειται για τρία Γεωργιανά καθάρματα, που ομολόγησαν.


Οι τρεις Γεωργιανοί γνώριζαν ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες ήταν εύπορες καθώς η μητέρα του ενός εξ’ αυτών διατηρεί σχέση με κάτοικο του χωριού, που τις γνώριζε προσωπικά. Οι τρεις άνδρες μπήκαν από το παράθυρο στη διώροφη μονοκατοικία των άτυχων γυναικών και αφού πρώτα τις λήστεψαν στη συνέχεια τις σκότωσαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο συγχωριανός των άτυχων αδερφών είχε κάνει το λάθος να μιλήσει για την οικονομική επιφάνεια των θυμάτων στη σύντροφο και μητέρα ενός εκ των δολοφόνων, πριν από λίγες μέρες. Τότε είχε συνοδέψει ένα από τα θύματα του διπλού φονικού σε τράπεζα για ανάληψη χρημάτων.

Σύμφωνα με το thrakitoday.gr αμέσως μετά το έγκλημα οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη όπου στην Εγνατία Οδό συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Εντός της ημέρας, αναμένοται επίσημες ανακοινώσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου