Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ : Το διάσημο (μετά τη σχετική προσφώνηση της αγανακτισμένης κυρίας) βλαχαδερό με τα πανάκριβα γούστα, την προκλητικά χλιδάτη ζωή και τον μακρυχέρη σύζυγο.

 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο καναπές των 25.000 ευρώ και άλλες σπατάλες της Β. Σταμάτη! 

Η διάσημη πλέον (μετά από την σχετική προσφώνηση της αγανακτισμένης κυρίας έξω από τα δικαστήρια) ''βλαχάρα'', ήταν οικεία φυσιογνωμία σε όλες τις  πωλήτριες στην Πατριάρχου Ιωακείμ από την εποχή που την είχε εγκαταστήσει ως ερωμένη του ο Άκης σε ένα «ταπεινό» διαμέρισμα στην Νεοφύτου Δούκα (σ.σ. πάντα συγκριτικά με το αξίας 1.100.000 ευρώ νεοκλασικό στην Διονυσίου Αεροπαγίτου που πίεσε τον Άκη να της αγοράσει) και αγόραζε σταθερά 200 ζευγάρια παπούτσια τον χρόνο.

Πηγές κοντά στο ζεύγος χαρακτηριστικά θυμούνται την έκφραση στο πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου όταν είδε να του έρχεται στο σπίτι ένας λογαριασμός 72.000 ευρώ από τον Καλογήρου.
Στην πορεία, προφανώς, συνήθισε καθώς η αγάπη της νέας του συζύγου για την καλή ζωή είναι δεδομένη και καλά καταγεγραμμένη.


Ξεκινώντας από την πιστωτική της κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, όπου φαίνονταν χρεώσεις ποσών που φτάνουν και τα 180.000 ευρώ από το 2006 έως 2009, με ένα σεβαστό ποσοστό από αυτούς να αφορούν δημιουργίες ξένων οίκων μόδας και κοσμημάτων, όπως Hermes, Dior και Louis Vuitton.
Και συνεχίζοντας με τα εσώρουχα των 6.000 ευρώ που αγόρασε σε μια μέρα από γνωστό κατάστημα της πλατείας Κολωνακίου. Ενώ, σε κάποια άλλη βόλτα της στην Κηφισιά, αγόρασε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος, αναγκάζοντας

....

τους υπεύθυνους να κατεβάσουν ρολά και να ασχοληθούν αποκλειστικά με την αποστολή των ειδών στην γνώριμη διεύθυνση της οικίας Τσοχατζόπουλου.

Η  Βασιλική με το χαρακτηριστικά μεγάλο μέτωπο, που κατάγεται από το Ζέλι, ένα γραφικό χωριό της Φθιώτιδας, και -σύμφωνα με δηλώσεις της- σπούδασε Ιστορία της Τέχνης, προσελήφθη το 1993 στη ΔΕΗ, αλλά μπήκε στον ρόλο της «κυρίας υπουργού» με τεράστια λαχτάρα για φαγοπότι και επίδειξη... Έχει μείνει αλησμόνητη η φωτογράφισή της για πασίγνωστο και υψηλού επιπέδου περιοδικό, για τις ανάγκες της οποίας φορούσε πανάκριβες δημιουργίες σχεδιαστών και μυθικής αξίας κοσμήματα, ποζάροντας σαν γνήσιο μοντέλο!

 

Τότε στενός φίλος του Άκη από τη Θεσσαλονίκη είχε πει προφητικά «νέα Μιμή με βίλα μού μυρίζεται...». Δεν ήταν βίλα, ήταν νεοκλασικό, για το οποίο ζητούνται εξηγήσεις από τη δικαιοσύνη...

Λένε ότι αρραβωνιάστηκε με τον Άκη στο γκουρμέ εστιατόριο «Beau Brummel» της Κηφισιάς, διασκεδάζοντας προφανώς με το παρατσούκλι «Ωραίος Μπρούμελ» που του είχε κολλήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το σίγουρο είναι ότι στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στο Μουσείο Γουλανδρή παρουσίασε το ένα και μοναδικό βιβλίο της, για παιδιά και οικολογικού περιεχομένου, μετατρέποντας την εκδήλωση σε επίσημη «πρώτη» εμφάνισή της στο πλευρό του μελλοντικού της συζύγου. «Ο μυθικός χορός της φύσης» εκδόθηκε από τον οίκο Λιβάνη, αλλά δεν έσκισε σε πωλήσεις...
Αντίθετα, πούλησε -και μάλιστα τρελά- ο θρησκευτικός της γάμος, που έγινε το καλοκαίρι. Ο πολιτικός είχε προηγηθεί στο δημαρχείο των Συκεών τον Ιούλιο του 2004 και είχε περάσει φυσιολογικά στον κόσμο. Όμως στις 11 Ιουλίου, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Παρισιού, τον Άγιο Στέφανο, ο μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ ευλόγησε το ζευγάρι με κουμπάρο τον προσωπικό φίλο του γαμπρού Μισέλ Καντάς. Τον άνθρωπο που όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γιατί ο Άκης επέλεξε για τον γάμο του το Παρίσι, απάντησε πολύ έξυπνα: «Πιστεύω ότι τον Άκη τον συγκινεί η εξέγερση του Μάη του ’68». Αντίθετα ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλώντας στο «Βήμα» είχε πει για τη δεξίωση στο «Four Seasons»: «Διερωτώμαι πόσο μεγάλη πρόκληση ήταν, στις πραγματικές του διαστάσεις, με τη συμμετοχή 15 ατόμων και τη διαμονή μου για δύο ημέρες στο Παρίσι, απέναντι στο αισχρό μυθιστόρημα περί μυθικών δεξιώσεων με εκατοντάδες καλεσμένους».
«Μεγάλη πρόκληση» είναι η σωστή απάντηση, αλλά είχε χαθεί προ πολλού το μέτρο. Απόδειξη ότι δεν άλλαξε, ίσα ίσα συνεχίστηκε, το πολύ υψηλού κόστους επίπεδο ζωής του ζευγαριού. Οι διακοπές τους στο Grand Resort Λαγονήσι ήταν εκ των ων ουκ άνευ. Πριν μετακομίσουν στον ακριβότερο δρόμο της Αθήνας, ζούσαν σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, και φυσικά επειδή ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται, το shopping της κ. Σταμάτη ήταν κοινό μυστικό ή μάλλον κοινά επιδεικτικό! Μέχρι η «Σίβυλλα» έγραψε με το γνωστό της ύφος για τη βίλα στο Πόρτο Χέλι που νοίκιασαν μια χρονιά: «Το συγκεκριμένο... σπίτι ανήκει σε μέλη γνωστής επιχειρηματικής οικογενείας που το νοικιάζουν τους καλοκαιρινούς μήνες ή και ολόκληρο τον χρόνο, έναντι φυσικά αδράς αμοιβής. Την προηγούμενη μάλιστα χρονιά, και προτού ακόμη πατήσει η κυρία Τσοχατζοπούλου το κομψό, τυλιγμένο με τα πολύτιμα δέρματα του Christian Louboutin πόδι της στην πορτοχέλια κατοικία, διέμεναν εκεί τα μικρότερα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οι low profile Θεοδώρα και Φίλιππος. Οι ιδιοκτήτες της βίλας προσφέρουν μαζί, ‘πακέτο’ δηλαδή, στη συμφωνηθείσα τιμή και το υπηρετικό προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο ώστε να ικανοποιεί και τις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των ενοικιαστών τους.
Ω! Μα αυτές οι επιθυμίες. Μικρές, μεγάλες, τρελές, απίθανες. Πόσο απίθανες μπορεί να είναι... Μην είν’ η παρασκευή φιλέτου λευκού καρχαρία ή αγριογούρουνου πασπαλισμένου με σκόνη από δαμάσκηνα; Μην είν’ τα κηροπήγια που πρέπει να αστράφτουν αναδεικνύοντας την παράδοση Christofle στο φως των κεριών; Μην είν’ τα αναρίθμητα ζευγάρια παπούτσια τοποθετημένα σε άψογη ευθεία γραμμή α λα Ιμέλντα Μάρκος;

Μην είν’ μια τούρτα σε σχήμα διαστημοπλοίου για το νεαρότερο μέλος της οικογενείας Τσοχατζοπούλου; Όλα αυτά μπορεί...».

Και όλα αυτά μαζί με νέα δημοσιεύματα, όπως αυτό του «Πρώτου Θέματος» για αγορές του τύπου χτένα Hermes 185 ευρώ ή μπότες των 1.500 ευρώ, συνεχίστηκαν σαν να μην τους άγγιζε τίποτε, ούτε οι έρευνες, ούτε τα μαύρα σύννεφα, ούτε καν η τρομακτική οικονομική κρίση.

Πηγές πληροφοριών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου