Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος μίλησε για πιθανότητα πρωτιάς…από το τέλος άραγε;



Ο Ευάγγελος (αυτός δηλαδή που μας ανακοινώνει καλά νέα διότι αυτό σημαίνει το όνομά του) Βενιζέλος πρέπει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη μνήμη του διότι σε διαφορετική περίπτωση  με όσα εκστομίζει και ισχυρίζεται ή αυτός δε στέκει καλά ή εμείς.
Και δε χρειάζεται να πάμε περίπου 10 μήνες πίσω ώστε να θυμηθούμε τι
...
έλεγε ο τότε τσάρος της Οικονομίας για την αντισυνταγματικότητα επιβολής και είσπραξης φόρων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. Ας πάμε στο σήμερα.
Μπαίνει λοιπόν ο…Ευάγγελος σε μια αίθουσα όπου ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί προς τιμήν του. Κι αρχίζει…
“Στόχος μου η αυτοδύναμη Ελλάδα”….κοκορίκο
“Ήταν λάθος τα λεφτά υπάρχουν”….κοκορίκο
“Δεν έπρεπε να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ. Υπήρχαν κι άλλοι δρόμοι”….κοκορίκοοο
“Αναγγέλω πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων των ανασφάλιστων”…κοκορικό;;;;
“Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπάρχει πιθανότητα να έρθει πρώτο!!!”
και τότε δεν άντεξε άλλο ο φουκαράς ο Βασίλης Βασιλάκης, πετάγεται από την καρέκλα του λέγοντας “τρέλααα, τρέλααα”  κι αφού ανακατώνει τα μαλλιά του πλησιάζοντας τον Ευάγγελο, απαγγέλει:
Και το μυαλό σου είναι θολό
και του κοινού σου πιο λειψό
Σας εθολώσαν τα λεφτά
Γεια σου Βαγγέλα φαφλατά!!!
http://freepen.gr/politiki/3654/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου