Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Eντοπίστηκε πρώην Υπουργός με καταθέσεις στην Τράπεζα ...178 εκατομμύρια ευρώ!!(Κατά τα λοιπά, κόβουν τα επιδόματα των ανέργων)

Τα στοιχεία των ελέγχων του ΣΔΟΕ σύμφωνα με τα οποία εντοπίσθηκε «πρώην υπουργός με τραπεζικές καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ» ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των οικονομικών βουλευτών και κομμάτων, που ταυτόχρονα ελέγχει και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών.Το θέμα τέθηκε στη σημερινή, εκτός δημοσιότητας, συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που συνήλθε υπό...
 την προεδρία του Γ΄ αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη με τη συμμετοχή των βουλευτών Ντίνου Βρεττού ΠΑΣΟΚ , Αθανάσιου Μπούρα (ΝΔ), Αντώνη Σκυλλάκου ΚΚΕ , Βαΐτση Αποστολάτου (ΛΑΟΣ), Θεόδωρου Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) των αντιπροέδρων του Συμβουλίου Επικρατείας και του Αρείου Πάγου καθώς και του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.Από όλες τις πτέρυγες των κομμάτων τονίσθηκε ότι αυτό το θέμα που κυκλοφορεί ως φήμη, κι ούτε διαψεύδεται, ούτε προσωποποιείται, εκθέτει τον πολιτικό κόσμο και, ως εκ τούτου, εξουσιοδοτήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος κ. Αργύρης να έλθει σε επαφή με το ΣΔΟΕ και να ζητήσει τα σχετικά στοιχεία.

Επιπλέον εξετάστηκαν ξανά τα οικονομικά στοιχεία δέκα πρώην υπουργών που είχαν εμπλακεί σε συμβάσεις με την Siemens καθώς είχαν μείνει κάποιες εκκρεμότητες από τους πρώτους ελέγχους που είχαν διενεργηθεί τον περασμένο Νοέμβριο από την επιτροπή που έλεγξε και σύγκρινε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Τότε είχαν διαπιστωθεί διαφορές μεταξύ των καταθέσεων και των δηλωθέντων στοιχείων, στους  Αναστάσιο Μαντέλη, Γιώργο Βουλγαράκη, Γιάννο Παπαντωνίου, Βύρωνα Πολύδωρα και Μιχάλη Λιάπη.

Τηρείται σιγή για τον αν προκύπτει πρόβλημα σχετικά με τα στοιχεία των πρώην υπουργών Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιώργου Αλογοσκούφη, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες θα ελεγχθούν ξανά.

Άνθρωποι  από τον κύκλο του πρώην υπουργού κ. Αλογοσκούφη σχολιάζουν με πεποίθηση ότι: «Η προσπάθεια πολιτικού συμψηφισμού είναι απαράδεκτη. Τα στοιχεία του πόθεν έσχες του πρώην υπουργού είναι κατατεθειμένα διαχρονικά με ακρίβεια και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει αναντιστοιχία μεταξύ εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων, άλλωστε έχει δώσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του παρότι δεν ήταν υποχρεωμένος».

Αναμένονται καινούργια στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα όπου η επιτροπή σχεδιάζει να συνεδριάσει και πάλι. Ίδωμεν.

================================================================
Συμπληρώνουμε το κείμενο μετά από την ανακοίνωση του ονόματος  που έγινε από τον δημοσιογράφο Σπύρο Καρατζαφέρη στο Kontra, στις 3 Απριλίου του 2011.

Μόλις ''έσκασε'' το όνομα του Υπουργού με τις καταθέσεις των 178 εκατομμυρίων ευρώ!

Μόλις το αποκάλυψε στο Kontra ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης!
Πρόκειται (σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη) για τον Μιχάλη Λιάπη και οι καταθέσεις του είναι 148 και όχι 178 εκατομμύρια ευρώ!
Είπε ακόμα πως σε περίπτωση δημοσιοποίησης του θέματος, ο κ.Λιάπης θα υποστηρίξει ότι τα λεφτά αυτά  του τα άφησε ο θείος του ο Καραμανλής για να... συνδράμει το κόμμα του και ότι είναι διαχειριστής του λογαριασμού.
Επίσης, αποκάλυψε ότι ΝΔ και Πασοκ συμφώνησαν να μην βγει κανένα όνομα στην φόρα για να μην αρχίσει η αλυσίδα των αποκαλύψεων, παρά το γεγονός ότι το όνομα του  Μιχάλη Λιάπη συζητιέται παντού σε πηγαδάκια μέσα και έξω από την Βουλή.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης είπε πως μέχρι και το ΣΔΟΕ πήρε ''άνωθεν'' εντολές να μην βγάλει το όνομα!Είπε όμως και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό και εξοργιστικό: Είπε ακόμα ότι  οι ίδιες πηγές στον ΣΔΟΕ, του έδειξαν άλλους δύο λογαριασμούς ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ του ΠΑΣΟΚ με... 110 και 70 εκατομμύρια αντίστοιχα. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!


Κάποια στιγμή θα έσκαγε το κανόνι, έσκασε απόψε μέσα από την εκπομπή του Καρατζαφέρη!
Αναμένουμε απαντήσεις και εξηγήσεις και κινήσεις. Φτάνει πια η κοροϊδία του ελληνικού λαού από όλους τους!!!! Αν είναι αλήθεια πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μακρυχέρηδες και αν είναι ψέματα όλα αυτά, να αποδειχθούν προκειμένου να ενημερωθούμε και εμείς, τα θύματα αυτής της καστροφικής πορείας που έχει πάρει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου