Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Οι Ιάπωνες από υποκλίσεις συγγνώμες μια χαρά τα πάνε.Στα υπόλοιπα θέματα όμως αποδεικνύονται τραγικά ερασιτέχνες και διεφθαρμένοι.

"Σας ζητάμε συγγνώμη".
Ολο το ΔΣ της TEPCO ζητάει συγγνώμη ενώπιον των δημοσιογράφων ΦΩΤΟ REUTERS
Ολο το ΔΣ της TEPCO ζητάει συγγνώμη ενώπιον των δημοσιογράφων ΦΩΤΟ REUTERS


Εχουν περάσει δυο εβδομάδες από το χτύπημα του σεισμού των 9 ρίχτερ και του φονικού τσουνάμι και η κατάσταση αντι να ελέγχεται, επιδεινώνεται.

Τόσο η ιαπωνική όσο και η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη σε όσα ανακοινώνονται. Ταυτόχρονα η αγωνία και η ανασφάλεια διαρκώς αυξάνονται αφού όλοι είμαστε στην κυριολεξία στο σκοτάδι.
Κανείς δεν ξεχνά οτι από την πρώτη ημέρα οι πληροφορίες για όσα συνέβαιναν στους αντιδραστήρες διοχετεύονταν στα ΜΜΕ αλλά και στην Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας με το σταγονόμετρο!

Να σημειωθεί επίσης οτι το εργοστάσιο είναι ιδιωτικό και το κράτος δεν έχει καμία συμμετοχή. Γι' αυτό και όλο αυτό το διάστημα βλέπουμε την ιαπωνική κυβέρνηση να μένει επι της ουσίας αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν αλλά και πολλές φορές να καταγγέλει την εταιρεία για πρόβλημα στην ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου