Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ. Ένας ένας οι βουλευτές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΝΕ. Απρόβλεπτες εξελίξεις!

8 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι κκ.
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου
Παναγιώτης Κουρουμπλής

Γιώργος Αρβανιτίδης
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Λάμπρος Μίχος
Χαρά Κεφαλίδου
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Άγγελος Τόλκας,  κατηγορούν ανοιχτά Κυβέρνηση και Τράπεζες για το ρόλο τους και απευθύνουν σοβαρότατα ερωτήματα στον Υπουργό Οικονομικών για την αλόγιστη κερδοσκοπία των τραπεζιτών οι οποίοι δεν έδωσαν την παραμικρή εγγύηση ότι τα χρήματα που έλαβαν θα διοχετεύονταν στους πολίτες!!!

Με καζάνι που βράζει μοιάζει πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική αλλά πλέον δεν δείχνουν καμία ανοχή και είναι και ιδιαίτερα αιχμηροί στις τοποθετήσεις τους.

Την ανάγκη για πιο ολοκληρωμένη συνεργασία των υπουργείων με τους βουλευτές και τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, έθιξαν ορισμένοι εκ των συμμετεχόντων κατά τη σημερινή συνεδρίαση των εισηγητών των ΚΤΕ και των κοινοβουλευτικών Επιτροπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιείται τακτικά, είτε ανά εβδομάδα είτε ανά δύο εβδομάδες, ορισμένοι εκ των συμμετεχόντων, όπως είναι ο εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών Ανδ. Μακρυπίδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Κ. Καρτάλης, ζήτησαν να υπάρχει περισσότερος διάλογος με τα υπουργεία και ιδιαίτερα με το υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αναπληρωτής εισηγητής του ΚΤΕ Πολιτισμού Γ. Βούρος άσκησε σφοδρότατη κριτική προς την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού σχετικά με τις στοχεύσεις του υπουργείου ως προς τις πολιτιστικές δραστηριότητες.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής Παντελής Οικονόμου ξανανάβει φωτιές στην κυβέρνηση, ο οποίος προχώρησε την κριτική των πράσινων βουλευτών ένα βήμα περισσότερο και έκανε λόγο ουσιαστικά για αποκήρυξη του Μνημονίου. Μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών...
 Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Οικονόμου άσκησε σφοδρότατη κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς αναφορικά με την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ασκείται.

Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου "το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Υπήρχε το πρόβλημα χρέους αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο", επέσήμανε ο κ. Οικονομου.

Εκτός από το Μνημόνιο ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πολιτική της στο θέμα της Λιβύης λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ανήκουμε στη Δύση περισσότερο από ότι μας συμφέρει ως χώρα και ίσως αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου