Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θέλει ο Παπανδρέου νεκρούς στην Κερατέα;


 Είναι απίστευτο μέχρι που μπορεί να φτάσει η κυβέρνηση των ανδρείκελων του Παπανδρέου για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων. Ακόμα και το ενδεχόμενο να  υπάρξουν νεκροί στην Κερατέα από τις απροκάλυπτες φασιστικές επιθέσεις των ΜΑΤ εναντίον των κατοίκων με  ύβρεις, απειλές, χημικά, γλομπς και πλαστικές σφαίρες δεν φαίνεται να πτοεί τον πρωθυπουργό των τραπεζών και του κεφαλαίου.
 
 Ήδη μία έγκυος γυναίκα απέβαλε προ ημερών τρομοκρατημένη από τα ΜΑΤ. Αυτή  η πολιτική  είναι ακραία ακόμα και για ένα βάρβαρο καπιταλιστικό καθεστώς. Ο ανάλγητος όμως πρωθυπουργός έχει ξεσκεπάσει εντελώς το αληθινό του πρόσωπο του  εναντίον των... λαϊκών κινητοποιήσεων και με απροκάλυπτο και επικίνδυνο τρόπο εφαρμόζει μια πολιτική όχι μόνο καταπίεσης αλλά που φτάνει στα όρια της φυσικής εξόντωσης του πληθυσμού στην Κερατέα, προκειμένου και μόνον να προστατευθούν τα παράνομα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων που έχουν αναλάβει την κατασκευή του ΧΥΤΑ. Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας είναι και αγώνας όλων των δημοκρατών κατά της κρατικής αυθαιρεσίας και του τρόμου που η μηχανή καταστολής του κράτους έχει κινητοποιήσει εναντίον μιας μερίδας πολιτών. Είναι ο αγώνας της δημοκρατίας ενάντια στον άκρατο αυταρχισμό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι αυτοί αύριο θα είμαστε εμείς. Ο ολοκληρωτισμός δεν έχει τέλος.
 
http://enomenoiblogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου