Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Τα πτώματα της ημέρας (όπως λέγαμε κάποτε τα νέα της ημέρας)

Εκεί καταντήσαμε παιδιά. Να μετράμε στο τέλος της μέρας τα πτώματα που βρέθηκαν εδώ και εκεί. Η Ελλάδα μας, η Ελλαδίτσα μας, έχει γίνει ο σκουπιδοτενεκές της γης και το κολαστήριο της Ευρώπης. Πάμε να δούμε λοιπόν τα σημερινά αποτελέσματα του πολυπολιτισμικού παραδείσου και να τα αφιερώσουμε στους καλοφυλαγμένους και καλολαδωμένους δημοσιογράφους και παρατρεχάμενους που σιωπούν για να μην πάνε κόντρα στην κατοχική κυβέρνηση:

1) Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 21χρονος,Αλβανός, στην οδό Μιαούλη 20, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός έφερε τραύματα από μαχαίρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

2) Το πτώμα ενός Ιρακινού, εντόπισαν περαστικοί τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της οδού Ζερβουδάκη 9, στα Κάτω Πατήσια.Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από πυροβολισμό.

3) Το πτώμα μιας γυναίκας περίπου 30 ετών βρέθηκε στην περιοχή της Ποσειδωνίας στην Κόρινθο. Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου